Cele mai bune seriale HBO

HBO are o multime de seriale si de filme foarte bune de oferit. Dar, pe langa noutatile precum I May Destroy You sau Perry Mason, celebrul lant de televiziune are si lotul sau de seriale culte. Iata deci care sunt clee mai bune seriale HBO pe care trebuie sa le descoperi daca nu ai facut-o deja.

Game of Thrones

O adaptare a romanelor „A Song of ice and fire” a lui Goerge R. R. Martin, serialul este urmarit cu fervoare de fani din intreaga lume. Si este cel mai popular serial al canalului. Dragoni gigantici si alte personaje fantastice fac la final ca acest serial sa fie unul o drama profund umana despre iubire, fidelitate, putere si tradare.

Westworld

Westrworld este un parc de distractii futurist care creeaza universul din Vestul American al secolului XIX. Aceasta lume este populata de catre androizi numite gazde. Iar acesti roboti sunt inofensivi pentru oameni. Vizitatorii vin aici sa faca tot ceea ce nu pot in viata lor normala. Dar, din cauza unei actualizari, androizii incep sa reactioneze diferit….

Sillicon Valley

Este un serial care te va ajuta sa descoperi aventurile a patru programatori care locuiesc impreuna si care incearca sa patrunda in lumea Sillicon Valley. Deadwood. La sfarsitul anilor 1870, micul oras Deadwood care se afla in Dakota de Sud a devenit un loc fara credinta si fara lege. Si aici se afla toti cei care sunt atrasi de febra aurului.

Sex and the city

Este serialul care povesteste aventurile a patru femei trecute de 30 de ani, intre prietenii, romante si sex. Si cele patru arhetipuri reprezentate de Carrie, Charlotte, Samantha si Miranda au devenit culte.

Soprano

In sase sezoane este cel care spune povestea lui Tony Soprano, tata de familie si patronul mafiei locale.

True Blood

Este un serial fantastic, care intra in lumea vampirilor si care deschide calea inspre alte seriale de succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.