Angela Merkel sustine ca aceasta criza va mai dura

Angela Merkel le-a cerut germanilor sa dea dovada de rabdare si sa respecte masurile impuse pentru a frana raspandirea coronavirusului. Aceasta a delcarat sa nu stie cat va mai dura aceasta perioada”Nimeni nu poate spune astăzi cu certitudine cât va dura această perioadă dificilă”,  a spus aceasta.

   Iata ce a mai declarat Angela Merkel

”Cifrele zilnice cu noile persoane infectate nu ne dau niciun motiv pentru a ne relaxa ori pentru a atenua regulile”,  a mai subliniat Angela Merkel. Unul dintre obiectivele acesteia este acela ca numarul noilor persoane infectate sa se dubleze la un interval de zece zile. ”Încetinirea extinderii (epidemiei) este esenţială pentru a vedea dacă în săptămânile următoare toţi bolnavii în stare gravă pot primi cel mai bun tratament”, a explicat aceasta.

In Germania s-au inchis toate centrele sportive, centrele culturale si comerciale. Singurele care au ramas deschise sunt magazinele alimentare si farmaciile.

In cursul zilei de sambata in Germania erau confirmate 56.202 de cazuri de infectare cu coronavirus, mai mult decat vineri cu 5331. Numarul deceselor a ajuns la 403.

Fata de alte tari care sunt in aceeasi situatie , Germania efectueaza testari extinse pentru a descoperi un tratament cat mai bun pentru a combate acest virus, in timp ce toate celelalte tari se limiteaza la testarea cazurilor suspecte sau a celor grave.

In Germania se gasesc peste 20.000 de paturi de terapie intensiva si din cauza aceasta rata deceselor este mult mai mica.  Totul pare sa fie cat de cat pus la punct, chiar daca acest virus a instaurat panica in toata lumea, in Germania lucrurile par sa fie cat de cat puse la punct.

Rabdarea si intelegerea sunt doua puncte esentiale care pot ajuta la combaterea acestui virus. Oamenii trebuie sa se conformeze si sa procedeze asa cum statul impune. Acceseaza https://newsin.ro/externe/ pentru a avea parte de mai multe stiri externe care te informa cu tot ce se petrece in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.