Service specializat BMW, servicii la preturi avantajoase

service specializat bmw

Distribuie cunoscutilor tai!

Service specializat BMW, servicii la preturi avantajoase, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

service specializat bmwCel mai mare service BMW din Bucuresti te asteapta cu cele mai bune oferte la revizii, service, distributie BMW si nu numai. Pentru programari la service specializat BMW click aici.

Aici ai posibilitatea sa te programezi direct din site, lucru care te ajuta sa castigi din timpul tau si sa iti aduci masina atunci cand ai timp pentru asa ceva.

Bimmer Service ofera tuturor posesorilor de BMW reparatii specializate, inlocuire distributii, reparatii motoare, inlocuire pistoane motor, diagnoza, piese originale BMW, curatare galerie admisie sau up-date-uri de soft.

Bimmer Service este un service service auto specializat pe automobilele marca BMW, oferind o gama variata de servicii de cea mai buna calitate. Tehnologiile folosite sunt de ultima generatie, personalul este calificat, ceea ce face ca fiecare lucrare in parte sa fie finalizata in cele mai bune conditii, de catre o echipa de specialitate.

In acest service gasesti numeroase accesorii necesare in sezonul rece, ai posibilitatea sa configurezi rotile BMW chiar din site si poti vedea modelul perfect de jante pentru automobilul tau.

Ofertele de service sunt pentru diferite tipuri de automobile bmw 3, 5, x5 si nu numai, la schimburi de ulei si filtre, inlocuire placute frana fata/spate, verificare se sezon, verificare si igienizare instalatie de climatizare, reglaj geometrie sistem directie.

Bimmer Service pune la dispozitie si cateva oferte de leasing pentru diferite serii de BMW, iar in perioada 01.02-31.03.2014 la fiecare revizie, Bimmer Service va face cadou in valoare de 100 Ron, pe care il poti folosi cu ocazia efectuarii unei alte operatiuni in service.

Marca BMW este cunoscuta si recunoscuta datorita calitatii si puterii motorului, datorita pieselor extrem de rezistente care sunt folosite pe orice tip de automobil BMW, cum de altfel este cunoscut ca si automobilul caruia ii se pot aduce numeroase imbunatatiri. Toti cei pasionati de automobile si in special de cele de marca, isi doresc intotdeauna sa aduca imbunatatiri.

Aboneaza-te la neesletterul nostru pentru a primi articole si tutoriale informative in care axplicam pas cu pas cum sa iti verifici, intretii si repara BMW-ul sau pentru a primi stiri din sfera automobilelor BMW.

Bimmer Service
CUI 32050724
J40/9276/2013
Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5
Bucuresti

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.