Bonuri cadou pentru familie, colaboratori, salariati

angajati multumitiCei care conduc fel de fel de companii, stiu cat de important este sa motivezi angajatii, sa ii faci sa iubeasca ceea ce fac, sa invete continuu si sa aiba dorinta de a progresa, cunoscand toate beneficiile unui astfel de sistem de munca.

Pentru a motiva angajatii, angajatorii trebuie sa ofere un salariu motivant pe langa conditii bune de munca si nu in ultimul rand prime sau bonuri cadou. Detalii aici.

Cheque Dejeuner ofera tuturor celor care pun pret pe angajati, solutii financiare avantajoase in vederea motivarii angajatilor si cresterea performantelor afacerii. Tichetele cadou sunt oferite ca si cadouri, recompense, prime, bonusuri, reprezentand solutia ad-hoc ce poate fi adoptata atat pentru salariati, cat si pentru partenerii de afaceri, colaboratori, familie si nu numai. Aceste bonuri cadou pot fi folosite pentru diverse produse ori in preajma sarbatorilor de Craciun sau Paste.

Avantajele bonurilor cadou oferite de Cheque Dejeuner

– comanda simpla si livrare rapida

– control precis al bugetului pentru cadouri

– evitarea eforturilor de selectare a furnizorilor, de consultare a cataloagelor, de depozitare

– valabilitate mare a produsului

Tichetele Cadou sunt de trei tipuri:

social – tichetele cadou pentru salariati pot fi oferite din bugetul cheltuielilor sociale, angajatorul fiind scutit de contributiile patronale aferente, fara a ii se retine asigurarile sociale, de sanatate si somaj.

protocol – tichetele cadou pentru partenerii de afaceri sunt deductibile in limita a 2% din profit

marketing si publicitate – sumele oferite in tichete cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit indiferent de perioada anului sau de valoare.

De ce sa optati pentru produsele Cheque Dejeuner?

Deoarece permit reale avantaje pentru toti salariatii din punct de vedere economic, ofera o imagine valoroasa de care societatea poate beneficia si permit progresul si totodata impartasirea valorilor de simplitate si convivialitate.

Pentru 2014, Cheque Dejeuner a introdus pe piata tichete cadhoc cu design nou, cu un nivel ridicat de siguranta pentru care s-au folosit cele mai noi si mai decurizate tehnologii din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.