Cum arata cele mai inspirate cadouri pentru sot si sotie, indiferent de sezon

Atunci cand stim ca urmeaza sa mergem in vizita la niste cupluri, e important sa nu mergem pur si simplu, mai ales daca s-au mutat recent la o casa noua sau stim ca urmeaza sa astepte in casa un copil. Si nu doar atat. Exista si alte ocazii si evenimente in care suntem nevoiti sa alegem cadouri pentru cupluri, deci pentru doua personalitati mai mult sau mai putin diferite. La prima vedere, acest lucru poate parea mai dificil decat atunci cand iti concentrezi atentia pe o singura persoana. Dar pe site-ul borealy exista o sectiunea speciala pentru astfel de situatii.

Cum sa alegi inspirat?

Să ne gândim la un scenariu. Sa presupunem ca avem de cumparat cadouri pentru soti: sot si sotie. In acest caz, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte precum: tipologia relatiei de cuplu, relatia celui care ofera cadoul cu acel cuplu, ocazia cu care facem cadoul, etc.

Ca idee, cadourile simbolice sunt mult mai usor de facut deoarece presupun, de regula, un buget mai putin insemnat. Totusi, cadourile practice precum un robot nou de bucatarie sau o masina de tuns iarba tind sa aiba un efect mult mai mare asupra cuplurilor proaspat casatorite.

Orice cadou pentru un cuplu trebuie sa aiba ceva deosebit care sa-l distinga de alte cadouri. Personalizeaza cadoul si livreaza-l intr-un mod cat se poate de original daca vrei ca acesta sa fie memorabil.

Ambalarea cadoului intr-o hartie sau punga cu textura speciala este, de asemenea, un lucru extrem de important de care trebuie sa tii cont. Pe ambalaj, poti integra si un mesaj care sa contina o urare la adresa cupluri precum „Casa de piatra!” sau orice alta urare de bine care sa ii vizeze pe cei doi parteneri.

De altfel, aceste cadouri valideaza relatia dintre cei doi indragostiti, mai ales atunci cand vin din partea unor persoane apropiate din anturajul cuplului.

Cadouri simbolice de casa sau cadouri individuale personalizate?

Chiar daca vorbim de cupluri, atunci cand alegi un cadou ai doua alternative. Ori achizitionezi un cadou generic pentru amandoi, ori ceva asemanator dar individualizat pentru fiecare.

Serviciu de cafea Chinelli, pentru cupluri care s-au mutat la casa noua

Serviciul Chinelli Silver Coffe placat cu argint este făurit din cel mai fin porţelan italian şi înnobilat cu luxul argintului. Setul pentru cafea Chinelli se detaşează prin calitatea materialelor şi fineţea designului, ce îmbină cu măiestrie stilurile clasic şi modern. Setul este uşor de întreţinut, iar calitatea materialelor ne asigură că toate piesele incluse nu îşi vor pierde din farmec şi luciu de-a lungul trecerii anilor.

Prevăzut cu două ceşti cu suporturi argintate, zaharniţă, linguriţe şi o tavă foarte utilă servirii cafelei, setul înglobează absolut toate accesoriile de care destinatara are nevoie pentru desăvârşirea ceremoniei servirii cafelei. Nu în ultimul rând, setul Chinelli pentru cafea vă este oferit elegantă cutie cadou, prezentarea sa impecabilă sugerând lux, calitate şi o estetică superioară.

Setul are o poveste nascuta in landurile Venetiei. Maeştrii italieni semnează acest rafinat serviciu de cafea din porţelan fin şi placat cu argint, impresionant prin modul în care întrepătrunde stilurile clasic şi modern, cu detalii preţioase trasate în fine contururi contemporane, totul pentru o experienţă desăvârşită a savurării cafelei.

Dar povestea completa a setului o gasiti pe site-ul borealy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.