Ce fel de cadouri business sunt potrivite pentru persoanele din viata ta? Le gasesti la 999cadouri

Cadourile business oferite trebuie sa se potriveasca cu personalitatea persoanelor ce le primesc, dar si cu relatia pe care o ai cu ei si cu jobul lor. Cand vorbim de sefi, ori prieteni de familie ce au cariere in domeniul avocaturii, sunt directori, notari sau au alte functii importante, se vor alege cadouri nu prea personale. Bineinteles, daca este vorba si de o relatie destul de deschisa atunci ai mai multe posibilitati. Insa sunt unele cazuri in care trebuie sa alegi cu atentie.

In aceste stituatii poti oferi cadouri business ce stii ca le vor fi utile, vor fi apreciate in special daca le pot utiliza la birou. 999cadouri iti propune cateva idei de cadouri ce se vor potrivi oricui.

Instrumentele de scris – o alegere inteleapta

Oricine are nevoie de instrumente de scris. Insa, pentru persoane cu functii importante nu poti oferi chiar orice. Iti vei dori sa impresionezi si sa alegi instrumente de scris care sa reziste si o viata. Aici se preteaza instrumentele Parker, care sunt de calitate premium, iar intretinute vor rezista o viata intreaga. Fiecare instrument spune propria sa poveste, prin forme, culori, eleganta si rafinament. Exista si stilouri ce au penita din aur masiv si alte elemente placate cu aur.

Brandul Parker are o istorie bogata, datand inca din anul 1888. Sunt furnizori de instrumente de scris si accesorii pentru acestea pentru Casa Regala din Marea Britanie. Asta inseamna ca sunt la rang de lux. Bineinteles, exista si instrumente de scris Parker care se incadreaza in diferite bugete. Deci poti surprinde placut pe oricine fara sa cheltui prea mult, insa va fi un cadou remarcabil, iar pe 999cadouri.ro vei gasi foarte multe nuante si modele.

Seturi cu agende si instrumente de scris

Cei ce lucreaza la birou au tendinta de a fi foarte organizati. Le place totul ordonat, colectioneaza fel si fel de lucruri pentru birou si au o satisfactie aparte atunci cand noteaza lucruri intr-o agenda noua. O agenda nedatata in set cu stilou sau pix sigur va fi pe placul persoanei ce primeste cadoul. Este ceva ideal de daruit chiar si studentilor. Pe 999cadouri vei gasi numeroase variante, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Alte cadouri ideale business pe care le poti face sunt accesoriile de birou, mapele din piele sau instrumente de scris in set cu stilou si pix.

Descopera pe 999cadouri.ro toate acestea, dar si multe altele si alege cadoul potrivit.

Contact:

0766 324 238

0212109433

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.