Cele mai bune idei de cadouri pentru cei care iubesc jocurile video

Vine ziua de nastere a iubitului/iubitei sau al unui prieten care este innebunit dupa jocurile video si nu ai nicio idee ce cadou sa alegi? Venim in acest articol cu cateva idei de cadou perfect pentru cei care iubesc orice are legatura cu jocurile video.


Consola Nintendo Switch este cadoul ideal pentru cei care iubesc la fel de mult sa se joace singuri sau conectati cu altii. Se poate juca The Legend of Zeldasingur sau se pot alatura unui prieten online pentru cateva ore de joaca cu Super Smash Bros. Ultimate. Acest produs poate fi castigator pentru oricine.


Vorbind despre Super Smash Bros. Ultimate, acest joc este necesar pentru copiii din anii 90, care inca isi doresc sa distruga prietenii in batalii. A fost oficial cel mai vandut joc video pe Amazon in 2018.


Pantalonii de pijama Kingdom Hearts pentru BFF-ul tau, care inca asteapta cu nerabdare sa apara o noua vesiune a jocului. O sa va readuca amintiri, de pe vremurile cand jucai primul joc pe PlayStation 2, iar acum gamerul poate juca jocul favorit in pantaloni tematici.


Repartitoare HDMI, pentru ca gamerii adevarati sa nu mai aiba probleme cu cablurile, cand vor sa schimbe intre PS4 si Xbox. Cu acest dispozitiv o sa castigi titlul de Daruitor de cel mai bun cadou. Cu un singur click poti alege intre diferite dispozitive, fara sa deconectezi ceva.


Fotoliu tip beanbag cu Snorlax, pentru prietenul tau care iubeste Pokemon. Indiferent daca prietenul tau o sa traga un pui de somn pe el sau alege ca asta sa fie noul fotoliu confortabil pentru jocuri video, putem spune ca noul fotoliu Snorlax tip beanbag o sa fie un castigator.


Joc de masa Monopoly tematic Nintendo, asa ca in noptile de joaca nu o sa aveti nevoie de alte dispozitive. Mario, Luigi, Printesa Peach si Bowser sunt aici intr-un joc excitant de Monopoly.


Daca esti destul de norocos, gamerul din viata ta va opri si jocul ca sa iti spuna ‘’multumesc’’ pentru cadou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.