Cadoul corporate de Craciun, o solutie pentru motivarea angajatilor

weDaca esti administratorul unei firme si ai angajati, primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de venirea Craciunului este sa achizitionezi cosuri de Craciun pentru fiecare dintre persoanele pe care le ai in subordine. Desi pare un gest marunt, o astfel de decizie poate insemna mult pentru viitorul intregii firme. S-a demonstrat ca un cos de Craciun are un efect mult mai puternic decat o prima financiara, spre exemplu. Evident, daca voiai sa oferi o prima financiara, nu te intoarce din drum si ofer-o! Pe langa ea insa, poti oferi si un cos de Craciun.

De ce un cos de Craciun?

Pentru ca aceasta categorie de cadouri, a cosurilor cadou, a devenit cea mai populara categorie in domeniul corporate, iar motivele sunt solide. Practic, un cos de Craciun ofera urmatoarele avantaje:

  • Este o solutie eleganta si ieftina. Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu faptul ca nu faci cadoul perfect si nici nu trebuie sa dai gaura in bugetul firmei. Este cea mai buna solutie pentru care poti opta si din care poti obtine un maxim.
  • Este reprezentanta pentru sarbatoare. La fel ca si luminitele din oras, bradutii si costumul de Mos Craciun, cosurile incep sa intre in constiinta oamenilor si sa fie percepute drept cadouri obligatorii de Craciun. Daca nu oferi cosuri, s-ar putea sa fii criticat de angajati.
  • Duce la o dezvoltare a relatiilor dintre tine si angajati. Cel mai bun angajator este cel care are o relatie deschisa si buna cu angajatii. Daca esti o persoana mai introvertit, sau pur si simplu nu iti place sa socializezi cu angajatii, sa iesi cu ei in oras si sa ii transformi in prieteni, poti macar sa le cumperi cate un cos de Craciun. Surpriza va fi, fara doar si poate, una uriasa, mai ales daca este primul cadou pe care il faci.

Ce trebuie sa contina un cos de Craciun?

Nu trebuie sa iti bati prea tare capul cu continutul, in conditiile in care exista cosuri standard. Este bine totusi sa ai o sticla de bautura fina, un cozonac sau un panetonne, care reprezinta foarte bine cosurile cadou si evident, un pachet cu un dulce fin, cum ar fi o ciocolata delicioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.