Asortarea ceasurilor pentru barbati

Accesoriile sunt menite pentru a adauga personalitate si un plus de stil pentru tinuta. Un astfel de accesoriu este si ceasul de mana. Pentru o tinuta completa, trebuie sa purtati un ceas care sa se asorteze tinutei. Va recomandam sa alegeti dintre ceasuri de inalta calitate si dintre cele la moda, cum sunt si modelele de ceasuri Casio.

La alegerea ceasurilor, mai intai trebuie sa tineti cont de constitutia dumneavoastra. Daca aveti incheietura mica, trebuie sa purtati ceasuri delicate, iar daca aveti incheietura mai groasa, trebuie sa alegeti bineinteles ceasurile mai mari. Un alt aspect important, este cureaua ceasului. Puteti sa alegeti dintre modelele cu curea din piele, cauciuc, din material textil sau sintetic, otel sau aur alb. In cadrul modelelor de ceas Zeppelin gasiti tot ce aveti nevoie si pentru a fi la moda.

Exista trei stiluri diferite de ceasuri, cum ar fi sport, casual sau elegant. Ceasurile de mana sport sunt cele digitale si care sunt prevazute si cu un cronometru. Daca doriti sa aveti un model cu adevarat practic puteti sa optati si pentru un model care sa fie rezistent la apa. Bineinteles aceste ceasuri trebuie purtate la tinute lejere, sport. Daca doriti un ceas casual alegeti cele cu curea din piele. Puteti sa optati pentru un model digital sau analog. Aceste ceasuri trebuie purtate desigur la haine casual si sunt potrivite pentru iesirile in oras. Iar in cazul in care doriti sa aveti un ceas potrivit hainelor elegante si pentru evenimentele formale, evitati modelele digitale. Domnii care doresc sa iasa in evidenta, pot purta ceasuri aurii sau argintii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.