Masuta de cafea

Pentru mine a fost prima piesa de mobila din lemn masiv achizitionata si a fost dragoste la prima vedere. Nu pot descrie sentimentul simtit cand fiecare dintre musafirii ce-mi trecea prin casa imediat dupa achizitie isi exprima admiratia pentru masuta mea.

Are exact dimensiunile necesare pentru a incapea perfect 140×70 cm cu inaltimea la blat de 45 de cm. Unde mai pui ca pe langa cele doua sertare, perfecte ca utilitate si cu dimensiuni incapatoare, masuta mea mai are si capacitatea de a se extinde. Cat pusti din degete se extinde pana la 170 de cm, cu un sistem butterfly simplu, daca cumva numarul celor adunati in jurul ei trece de 4. Articolul complet si imagini pentru masuta de cafea.

Utilitatea si frumusetea masutei de cafea este de necontestat. Plus ca nu exista ca cineva, dupa ce o remarca, sa nu guste placerea fibrei lemnului masiv prin atingere. Este placuta, calda si spune ACASA. Mama m-a acuzat ca sunt „american” pentru ca din copilarie mi-a placut sa imi tin picioarele sus, pe masa, ca Bobby Ewing din Dallas. Cred ca mai imi trebuie un sacou cu coate de piele si palarie si ma simt cu adevarat american.

Pentru multe alte idei de design interior, decoratiuni interioare, amenajari cu gust pentru casa ta, idei de mobilare a casei cu piese de mobilier doar din lemn, va invit sa cautati in paginile blogului www.stejarmasiv.ro variante inspirate si de efect. Lemnul este si va ramane optiunea clasica ce nu greseste niciodata, cu patina timpului si nobletea traditionalismului adanc ancorate in constiinta umana.

Cu drag, de moda veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.