Cum sa cumperi canapele perfecte in 5 pasi

canapele tamos
Canapele moderne

Astazi, pe piata de specialitate, exista o gama extrem de variata de tipuri de canapele – acestea variaza atat din punct de vedere a constructiei lor, a designului cat si a trasaturilor – astfel ele pot sa adauge un plus de spatiu pentru odihna si chiar mai mult confort, in orice circumstante in care ar fi utilizate.  Despre alegerea acestor articole de mobilier vom vorbi in articolul de astazi – datorita faptului ca reprezinta o investitie majora, putem urma anumiti pasi pentru a fi siguri ca in final facem alegerea corecta. Urmand ca in final, sa putem descoperi si compara variate modele de canapele prin Tamos.ro – vom reusi sa privim cu alti ochi aceste importante piese de mobilier.

– Pentru inceput, putem sa verificam cadrul – cu cat acesta pare mai rezistent, cu atat ne vom  bucura pentru o perioada mai indelungata de canapeaua comandata. Unele tipuri de lemn, chiar daca sunt mai usoare sau mai ieftine, ar putea slabi dupa cativa ani; altele sunt mai durabile. Sunt de evitat cadrele din plastic. Picioarele trebuie de asemenea sa fie bine prinse si ancorate in aceasta structura. Daca e vorba de canapele extensibile, trebuie sa fim atenti si la  respectivul sistem de extensie

– Imbinarile sunt un alt punct de care trebuie sa tinem cont. Fie ca e vorba de cuie masive, suruburi ori intarituri din lemn, ele asigura un plus de rezistenta in timp. Nu e recomandat sa alegem variantele de imbinare doar prin lipici, capse sau cuie. Mare atentie: informatiile tehnice trebuie sa aiba aceste lucruri clar specificate, pana in cele mai mici detalii.

– Arcurile – foarte multe canapele au arcuri de tip preansamblat, precum spiralele. Altele vin cu modele impletite de mana. Pretul difera, desigur, de la  model la model. Rigiditatea e un factor cheie aici, alaturi de confort. Totusi unii oameni preferata variata doar cu burete sau  cu umplutura de poliuretan.

– Materialele textile folosite – daca va fi vorba de o utilizare zilnica, trebuie sa ne gandim la modele de tesaturi durabile.  Pielea ecologica, bumbacul, microfibra sintetica, panza sunt printre cele mai utilizate solutii. Pielea si lana arata foarte bine, sunt puternice, insa deseori par prea costisitoare. Matasea e eleganta dar fragila. Materialele cu modele tesute  au tendinta de a se uza mai repede decat cele cu modele tiparite.

– Sa nu uitam ceilalti factori precum: dimensiunea acestor canapele, prezenta ladei pentru depozitare, designul, garantia, conditiile de livrare.

Nu uita sa iei in calcul conditiile in care respectivele canapele vor fi folosite, cine sunt cei care le vor utiliza cel mai mult si care este incaperea vizata. Astfel, vei putea sa iti faci o idee  despre cum se va incadra in peisaj si cat merita sa investesti. Pentru mai multe detalii, descopera gama de canapele prezente astazi pe piata si comanda online ce ti se potriveste!

Contact rapid:

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 0212 552 173

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.