Cand alegi canapele extensibile ?

Canapelele extensibile sunt unele dintre cele mai utilizate si functionale elemente de mobilier, intr-o multime de locuinte. Daca ai numite limitari legate de spatiul disponibil in propria casa, atunci a instala o asemenea canapea in camera de living (in detrimentul unei canapele simple/fixe) poate fi solutia optima. Astfel, vei obtine inca o …camera de oaspeti – lucru extrem de util in special cand o vizita se prelungeste peste noapte.  Exista insa cativa factori de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara primul model pe care il gasesti intr-un magazin de specialitate, dupa cum vom vedea in randurile urmatoare ale acestui material. Pentru o familiarizare cu piata romaneasca ce opereaza in aceasta zona, descopera oferta de canapele prin Tamos. E important sa tinem cont de propriile nevoi, fie ca vom folosi aceste canapele pentru a sta sau pentru a dormi

canapea-extensibila-clara-1In tara noastra exista o serie de producatori ce ofera astfel de articole de mobilier – cu siguranta am observat deja diferente de calitate si pret intre acestea. Desigur, ideal ar fi sa putem achizitiona produsele de cea mai buna calitate incadrandu-ne in acelasi timp fara probleme in bugetul pe care ni-l alocam. Alte trei intrebari s-ar putea sa ne ajute in a ne limita optiunile, gasind cu adevarat ce ni se potriveste:

1. Exista restrictii de spatiu?

Daca locuiesti intr-un apartament mic sau pur si simplu nu ai atat de mult spatiu pe cat ti-ai dori, atunci ne vom indrepta cu siguranta catre modelele de canapele extensibile cu 2 locuri. Chiar daca par si sunt cu adevarat mai mici, acestea nu vor fi neaparat mult mai ieftine decat celelalte game de produse.  E bine asadar sa tinem cont de toate cele trei puncte esentiale: dimensiunea canapelei stranse, extinse si a spatiului de dormit (lungime, adancime, inaltime, latime).

2. Ai nevoie de mai mult spatiu ca sa te poti intinde?

Daca vei dormi singur pe canapea, arunca o privire peste dimensiunile ei. Acestea se regasesc in rubricile denumite cel mai adesea * Dimensiuni spatiu de dormit – si trateaza lungimea si latimea.  Aceste cifre nu sunt identice cu cele oferite in rubrica Dimensiuni canapea extinsa, unde apare latimea incluzand bratele.

3. Spatiul nu e una din preocuparile principale?

In acest caz, poti ca pe langa canapele sa mai cumperi si doua fotolii (sau orice alt numar). Daca crezi ca nu poti asorta in mod corect aceste articole, poti simplifica lucrurile, cautand seturile de canapele extensibile cu fotolii. In alta ordine de idei, o canapea de 3 persoane poate suporta acest numar in timpul zilei – insa cand e vorba de dormit, poate fi cu adevarat confortabila pentru doi oameni (dupa deschidere).

Spatiul de depozitare (lada) merita de asemenea analizat cu atentie – rezistenta acesteia va fi data de materialele folosite si de rigidizarea acestor. Sistemul de extensie si structura sa sunt alte doua subpuncte importante. Pentru mai multe informatii, acceseaza chiar acum gama de canapele extensibile a Tamos.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.