Cum alegi un sifonier

sifoniere prin TamosIn perioada comunista, sifonierele impanzeau toate camerele. In dormitor, un perete era destinat sifonierelor din lemn masiv, in camera lor, copiii aveau si ei sifonier, pentru hainele si lenjeria lor. Doar camera de zi scapa de sifonier pentru a fi inlocuit de vitrinele tot din lemn masiv.

 

Nici in ziua de azi nu s-au schimbat foarte multe, doar ca design-ul sifonierului nu mai este acelasi, iar dimensiunile se diminueaza, pentru ca oamenii prefera mai mult spatiu liber in camera in detrimentul spatiului de depozitare. Partea interesanta este aceea ca hainele care trebuie depozitate nu sunt mai putine, doar ca oamenii prefera sa le gaseasca si alte locuri in debara sau in alte locuri in care le pun atunci cand nu mai au nevoie de ele, cum sunt hainele de iarna, care ocupa mult loc si sunt sezoniere, asa ca pot sta altundeva pentru perioada in care nu sunt folosite.

 

Spuneam ca sifonierele din ziua azi arata altfel, sunt confectionate din alte materiale, insa pentru nostalgici si pentru cei care apreciaza mobila din lemn masiv, inca se gasesc si din acestea, pentru ca gusturile fiecarei persoane sa fie acoperite. Vezi aici sifonier cu diferite designuri, pe care le puteti comanda prin intermediul companiei Tamos.

 

Cum poate ati remarcat, nu se mai prea foloseste termenul de sifonier, ci se spune, simplu, dulap. Iar daca pana acum v-am pus in dificultate, puteti sa va ganditi la dulapuri atunci cand vorbim despre sifoniere si va fi perfect.

 

La Tamos sifonierele sunt impartite din diverse tipuri. In primul rand, in functie de usi, prima categorie fiind cea de dulapuri cu usi clasice, adica batante, care se deschid spre exterior, ca si majoritatea dulapurilor pe care le-am vazut pana acum. Chiar si la acestea, modelele moderne sunt cele mai solicitate, asa ca producatorii se supun cererii pietei si dezvolta constant designuri noi, pentru a alimenta dorinta constanta de nou.

Vezi si:  Ai cu adevarat nevoie de o firma de mutari?

 

Apoi sunt sifonierele cu usi culisante, care nu mai tin cont de rafturi sau de alte tipuri de partitionari, ci inchid totul dintr-o singura miscare, insa, pentru comoditate, sunt prevazute mai multe usi, care sa deschida diferite parti ale sifonierului, acolo unde este nevoie. Pe aceste usi se monteaza, deseori, oglinzi, fiind, astfel, foarte practice.

 

Nu in ultimul rand, cu denumirea cea mai moderna si cu un aspect la fel de modern, sunt dresingurile, care sunt combinatia perfecta dintre dulapuri si sertare, un corp unitar, in care se pot aseza toate hainele si lenjeriile, un sifonier in adevaratul sens al cuvantului. Acesta este, intr-adevar, mai mare, dar este si foarte util.

 

Alegeti un sifonier care vi se potriveste atat ca dimensiuni cat si ca design, din numeroasele modele oferite de Tamos.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.