Mobila de dormitor si saltele de la Tamos

mobila dormitorCauti un dormitor pe gustul tau si pana acum nu ai gasit ceva potrivit?

Iti oferim cateva solutii excelente pentru dormitorul ideal.

Mobila de dormitor, la fel ca orice alta mobila de care aveti nevoie intr-o casa ori un apartament, trebuie sa o alegeti in functie de spatiul de care dispuneti, de dimensiunile camerei, dar si de culorile pentru care ati optat pentru pereti, pardoseala, usi si geamuri. Fiind atenti la acest detaliu si punand accent pe acest aspect, veti reusi sa mergeti pe un singur ton, atat in materie de culori, cat si de materiale.

Targul de mobila Tamos, va pune la dispozitie o gama variata de modele de mobila dormitor pe care le gasiti aici, dar si paturi de dormitor, noptiere sau comode, toate beneficiind de garantia calitatii si a unui pret avantajos. Produsele pe care le gasiti aici sunt realizate de fabrica proprie, cu capital romanesc, ceea ce face ca pretul pentru fiecare corp de mobilier produs sa fie scazut.

Dormitoare standard – modelele sunt variate si ofera spatii necesare pentru depozitare, indiferent de modelul pentru care optezi, avand la dispozitie pe langa patul de dormitor care dispune, la unele modele, si de lada de depozitare, noptiere, dulapuri spatioase cu doua sau trei usi, comode si polite. In ceea ce privesc culorile, acestea variaza, astfel incat sa gasesti ceea ce ti se potriveste mai bine in aceasta incapere, iar materialele de calitate, iti ofera garantia durabilitatii in timp. Pal-ul  folosit este un pal dublu melaminat de 16mm, cu o densitate peste media pietei, iar canturile ABS pe care le folosim au o grosime de 4mm, fiind valorificate si prin aparatura moderna folosita pentru aplicare. Si fiindca Tamos isi doreste ca fiecare client sa isi gaseasca in acest magazin un dormitor potrivit pentru spatiul de care dispune, ofera o gama variata de dormitoare, de diferite dimeniuni, pentru fiecare spatiu in parte.

Paturi dormitor – peste 20 de modele de paturi de dormitor de diferite dimensiuni, unele cu spatiu de depozitare, altele fara, puse la dispozitia voastra de Tamos. Toate modelele de paturi pe care le gasesti aici, sunt realizate din materiale rezistente, cu structura solida si compacta, ceea ce ofera o durabilitate in timp. Paturile oferite de Tamos sunt realizate dupa modelul italienesc cu sisteme de suport pentru saltea fie cu placa intreaga, fie cu placi sectionate, ambele conectate cu structura patului. Asadar, in functie de spatiul de care dispui in dormitor, gasesti aici paturi cu trei dimeniuni: 90×200 cm, 140×200 cm si 160×200 cm, iar saltelele de pat din oferta magazinului Tamos sunt valabile pe dimensiunile respective.

Noptiere si Comode – fiecare dormitor trebuie sa dispuna de noptiere si comode, fiind atat practice, cat si estetice. In ceea ce privesc noptierele, Tamos pune la dispozitie cateva modele de noptiere, in diferite nuante, ce pot constitui o completare de efect dormitorului tau. Comodele sunt mai practice decat ati crede. Teoretic, nu ar trebui sa existe dormitoare fara comode, avand in vedere cat sunt de practice. Cele pe care le gasesti la Tamos, sunt de diferite tipuri, cu sertare, cu dulapioare, dar si combinate. Foarte multe lume foloseste comoda din dormitor pentru TV, insa acestea pot fi folosite si pentru diferite decoratiuni de camera, folografii, vaze cu flori si nu numai.

Magazinul Tamos pune la dispozitia tuturor celor interesati, mobila de dormitor modulara pentru o colectie completa, astfel ca vei gasi aici cateva modele de noptiere pe diferite stiluri, de la cel modern, pana la cel vintage, dar si polite de diferite forme si dimensiuni, usor de asamplat si extrem de utile in orice dormitor.

Ca orice magazin care se respecta, dar isi respecta si clientii, Tamos pune la dispozitie peste 40 de oferte de mobila de dormitor, ce cuprind mobilier, paturi, dormitoare standard, noptirem comode sau polite.

Pentru Tamos, calitatea produselor si respectul pentru fiecare client in parte sunt primordiale.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452, RO

Phone: 0212 556 677 sau 0745 171 717

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.