Ai nevoie de un raft sau dulap din inox? Cominox iti aduce solutia

Daca ai nevoie de un raft sau dulap din inox, Cominox iti aduce solutiaIntr-adevar, firma Cominox este specializata in productia de mobiler profesional de calitate. Fie ca iti doresti o etajera, un raft inox sau un dulap pentru depozitarea materiilor prime, esti pe drumul cel bun in cautarea unor articole de calitate pentru bucatarii profesionale.

Poti insa sa comanzi si mobilier din aliaje inoxidabile pentru casa ta, alaturi de scari sau balustrade de o calitate iesita din comun. Nu numai unitatile de catering sau restaurantele pot beneficia de calitatea hotelor sau a modelelor de raft produse de expertii Cominox. Ai acum ocazia sa soliciti diverse variante de dulap din materiale inoxidabile, foarte practice pentru orice bucatarie.

Daca vizitezi site-ul companiei, vei vedea cat de ampla este gama de produse oferite: de la dulapuri sau sortimente de raft inox din tabla rezistenta si pana la hote dotate cu toate accesoriile necesare sau mese profesionale.

Sortimente ingenioase de dulap din inox, la standarde moderne

Pentru a te convinge pe deplin de avantajele pe care le poti avea optand pentru produsele Cominox, poti citi pe paginile site-ului despre standardele inalte dupa care se ghideaza cei 50 de specialisti ai companiei. De la Cominox provin carucioarele metalice folosite in marile lanturi de supermarket-uri, iar calitatea modelelor de dulap din inox sau raft metalic nu mai necesita nicio prezentare.

Modelele de dulapuri suspendate sunt disponibile la comanda in diverse variante: fara polita intermediara, cu doua polite sau usi glisante. Daca doresti articole practice pentru camara sau bucataria ta, ai ocazia sa comanzi un raft inox cu structura sudata.

Pentru clinici, spitale sau alte tipuri de unitati sanitare, este indicat sa optezi pentru un dulap din inox cu doua usi glisante si o usa batanta. Marele avantaj al articolelor produse de Cominox este faptul ca sunt solide, usor de intretinut si permit mentinerea optima a curateniei acolo unde sunt folosite.

Sortimentele de raft si dulap confectionate cu daruire de tehnicienii firmei Cominox reprezinta o alegere exceptionala pentru unitati HoReCa, fabrici sau chiar propria ta locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.