Salteaua de care are nevoie un bebelus

saltea pat bebe

Stim cu totii ca atunci cand un copilas vine pe lume, orice parinte face pregatirile necesare pentru ca acesta sa aiba tot ce are nevoie. Iar cea mai importanta achizite este patutul. Oricat de mult isi iubesc parintii noul nascut si oricat de mult si-ar dori sa il aiba mereu aproape, acesta trebuie sa fie lasat sa doarma in patutul lui. Tocmai de aceea, patutul este foarte important si foarte greu de ales.

Alegerea este grea nu din pricina culorii. Pentru ca fetitele au culorile lor, iar baieteii la fel. Insa sunt alte elemente la care trebuie sa fie atenti parintii, cum ar fi salteaua. Pentru partile laterale, la un moment dat punem protectii ca sa nu se loveasca de stinghii daca cumva ajung sa se rostogoleasca in timpul somnului, insa nu ar putea prinde o viteza atat de mare incat sa isi faca rau. Pentru lenjerie sunt mamicile destul de atente incat sa nu scape niciun detaliu, iar nu cred ca exista vreuna care ar putea sa ii dauneze in vreun fel. Insa cand vine vorba despre o saltea din pat de bebe, atunci trebuie sa acordam foarte mare atentie la detalii.

Asa cum si pentru noi saltele pot sa faca rau sau bine, asa si pentru ei. Stim ca o saltea noua poate fi o investitie destul de mare, avand in vedere toate cheltuielile pe care trebuie sa le facem atunci, insa fiind atat de mici, saltelele de bebe au si costuri mai mici. De aceea, aveti grija intotdeauna ce saltea alegeti si nu cumparati una second hand. Nici nu vreti sa intram in aceasta discutie despre ce e rau legat de aceste saltele.

Puteti alege, foarte usor, dintr-o gama de saltele speciale pentru bebelusi care se impart in: saltele cu arcuri, cu latex sau cu spuma, pentru bebelusii care vor dormi in puf inca de la inceput; saltele de duritate medie sau semitare, in functie de ce preferati si voi; saltele cu grosime de 10, 20, 22 sau 24 de centimetri; si saltele cu garantie de 3 sau de 6 ani. Sunt multe saltele pentru adulti care nu au garantie de 6 ani, asa ca acestea sunt cu atat mai sigure pentru copilul vostru. Asa ca alegeti cu grija.

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.