Idei pentru un living clasic

In primul rand, trebuie sa stim ca stilul clasic nu a disparut si ca inca este cautat, avand in vedere faptul ca nu multa lume si-l poate permite. Mobila din lemn masiv este foarte scumpa, dar si foarte rezistenta. In plus, clasicul adevarat are sculpturi in genul celor boroce sau rococo, care impodobesc toata mobila, sau doar cateva sculpturi florale mai discrete, de jur imprejur, scoase in evidenta de luciul lacului. De obicei se foloseste lemn de esenta tare, tocmai pentru ca este nevoie de o culoare vibranta, impunatoare. Acest gen de mobila trebuie sa inspire siguranta si rezistenta. La Tamos gasiti o gama variata de mobila pentru living clasic.

In aceasta imagine putem sa ne dam seama ca este vorba despre o sufragerie. Insa in perioada in care se purta mult mobila clasica nu erau nici prea multe televizoare la care sa te uiti, asa ca nu se prea foloseau canapele in decorul camerei de zi. Aceasta se confunda cu sufrageria, asadar avea neaparat in componenta masa masiva unde se luau toate mesele zilei, impreuna, in familie. De asemenea, aceasta este camera in care se primesc musafirii, asa ca trebuie sa fie impunatoare si impresionanta pentru ei.

De asemenea, vitrinele din lemn masiv sunt nelipsite din stilul clasic. Vitrinele sunt, intotdeauna, cele in care se afisau serviciile de cafea, de masa sau de pahare cele mai bune si care erau folosite doar la ocazii speciale. Nu de putine ori, poate va amintiti, acestea se tineau inchise sub cheie ca nazdravanii casei sa nu poata sa le sparga si sa descompleteze setul, oricare ar fi acesta.

living design clasic

In casele cu mai multe camere, insa, era si o camera destinata relaxarii, unde se regaseau canapele masive din piele, bineinteles, cu structura tot din lemn masiv. In mijlocul lor se afla o masuta de lemn joasa, pentru servirea cafelei, ceaiului sau a unor gustari mici. Aceasta era cu adevarat speciala.

 

V-a prins nostalgia acelor vremuri? V-ati mai amenaja acum un living clasic?

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.