Mobila de la Tamos si oferte speciale la dormitoare

Mobila dormitorMagazinul Tamos si-a obisnuit clientii cu numeroase oferte speciale la mobilier pentru intreaga casa, iar acum au pregatit o oferta speciala la dormitoare.

Cei care au nevoie de un dormitor standard, au posibilitatea sa aleaga din peste 40 de modele, cel care se potriveste mai bine incaperii de care dispun, avand posbilitatea sa aleaga dormitoare de diferife dimeniuni, din diferire materiale sau de diferite culori.

Mobila de dormitor pe care o gasiti aici este confectionata din materiale de foarte buna calitate, pentru care se ofera garantie de 24 de luni, cu sisteme foarte sigure si rezistente, ceea ce va va permite sa va bucurati de ele o perioada indelungata. Paturile sunt de diferite dimensiuni, vin fara saltele, insa puteti alege din magazinul Tamos, salteaua care se potriveste patului dumneavoastra. Astfel ca, indiferent ca aveti nevoie de o saltea ortopedica, superortopedica sau speciala, gasiti aici saltele la cele mai avantajoase preturi.

Profitati acum de promotiile si pachetele promo oferite de Tamos la mobila de dormitor, realizata in fabrica proprie, de profesionisti. Dormitoarele pe care le gasiti in ofertele noaste sunt compuse din pat de diferite dimensiuni, confectionat din Pal dublu melaminat, doua noptiere cu sertare, o comoda pentru TV cu sertare si un dulap cu doua sau trei usi culisante, in functie de modelul pentru care optati.

Dormitorul Victoria B 140cm este acum in oferta magazinului Tamos, iar cei care opteaza pentru el, beneficiaza de un pret cu 30% mai mic. Vezi aici oferta la dormitorul Victoria B. Acest dormitor este format din 7 corpuri ce se pot monta in diferite compozitii respectiv pat matrimonial de 2 persoane cu sertar frontal pentru depozitare: 200cm lungime si 140cm latime, 2 noptiere, sifonier cu bara de haine, sifonier cu polite, comoda TV si toaleta. Oglinzile, cele doua pentru sifonier si cea pentru toaleta au o grosime de 3mm, iar kitul contine schita de montaj, feronerie si certificat de garantie si conformitate.

Pe langa acestea, cei care opteaza pentru acest dormitor, vor beneficia de spatiu suficient pentru depozitare, au posibilitatea sa completeze acest dormitor cu dulapuri din aceeasi gama si sa achizitioneze saltele ortopedice pentru dimensiunile patului.

Tamos si-a obisnuit clientii nu doar cu produse de calitate, ci si cu preturi accesibile tuturor, la mobila pentru dormitor, mobila de bucatarie, living, biblioteca, mobila pentru camera copiilor, canapele, mese, sacune, saltele si nu numai, asadar profitati de ofertele pregatite de intreaga echipa Tamos.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sector 2 Bucuresti, 22452, RO

Phone: 021 255 6677

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.