Sfaturi in alegerea accesoriilor mobilei de living

De multe ori, alegerea unui mobilier pentru living este o operatiune costisitoare, atat ca timp, cat si ca resurse financiare. Pentru a va spori sansele achizitionarii unor piese care da impresia unei aranjari de mobila de lux, ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi.

Cand vine vorba de mobila din living, accesoriile sunt cu adevarat importante. De aceea,
aveti grija la urmatoarele elemente:

  • 1. Scaunele si canapelele

Scaunele si canapelele ar trebui sa fie elementele cheie din living, asadar, este important ca ele sa se asorteze cu intreg spatiul. Cel mai important lucru este sa masurati spatiul disponibil inainte de a va alege modelele pentru aceste piese.

O idee utila ar fi sa desenati un plan al modelei si sa schitati pe o foaie de hartie unde sunt plasate celelalte piese de mobilier. Incercati sa puneti canapeaua si scaunele in diferite parti ale camerei si vedeti ce merge cel mai bine, in functie de estetica si spatiul ramas pentru traficul din incapere.

2. Covoarele

Utilizarea covoarelor de diferite dimensiuni este o modalitate perfecta de a da un boost creativ mobilei de living. O greseala care se face frecvent este aceea ca se cumpara covoare de dimensiuni mici. Toata mobila trebuie sa stea confortabil pe aceste piese de covor, daca alegeti sa utilizati covoarele pentru protectia parchetului. Sunt disponibile covoare in foarte multe culori, forme, texturi si dimensiuni, deci ar trebui sa fie destul de usor sa gasiti un model care sa va puna in valoare mobila de living.

  • 3. Mesele laterale

Mesele laterale sunt extrem de importante pentru comoditatea dvs. si a oaspetilor dvs. Numarul de care aveti nevoie depinde de cate scaune/fotolii aveti in living. Ideea de care trebuie sa tineti cont este ca toata lumea ar trebui sa poata sa se aseze confortabil fara sa se ridice si sa mearga catre masa pe care au paharul sau alte obiecte. Incercati sa aveti cate o masuta laterala disponibila pentru fiecare sofa. Daca spatiul nu va permite acest lucru, ganditi-va la achizitionarea unei masute prevazuta cu rotite, pe care sa o puteti deplasa usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.