Ce trebuie sa stii inainte sa investesti in imobiliare

Piata imobiliara se misca destul de greu, insa in orice moment poti face o schimbare in bine. O investitie intr-un apartament sau o vila noua care sa iti obtina bani pe parcurs, poate fi o decizie care sa te multumeasca destul de mult pe parcurs.

Pentru ca aceasta decizie sa fie o reusita este destul de important sa ai in vedere trei lucruri esentiale: locatia, cat de aproape este de locuinta ta, veniturile pe care le vei obtine. Sa discutam mai pe larg pentru fiecare in parte.
1. Zona in care se afla
Acest lucru este foarte important nu doar pentru ca in functie de zona vei obtine un pret diferit, ci si prin faptul ca trebuie sa recunosti zonele cu potential de dezvoltare in viitor. Cu cat este mai probabil ca zona sa se dezvolte in viitor, cu atat mai mult vei avea de castigat de pe urma proprietatii. Sunt zone in care si autoritatile locale investesc mai mult. De exemplu, un apartament in Herastrau poate ajunge sa valoreze mai mult in viitor fata de cat valoreaza in prezent.

2. Cat de aproape este de locuinta ta
O proprietate pe care o inchiriezi, inseamna o grija deosebita. In functie de cat de aproape se afla de actuala locuinta, vei putea monitoriza mai des sau mai rar ceea ce se petrece in interior si cum este intretinuta locuinta de catre chiriasi.

3. Cand vei obtine veniturile
Cand te gandesti sa investesti in imobiliare, va trebui sa te gandesti si la faptul ca venitul tau ar putea sa nu fie unul constant. In functie de cat de repede vei gasi chiriasi stabili, tot atat de repede vei avea si un venit. De aceea, cel mai bine este sa consideri aceasta ca un venit secundar si nu unul primar, deoarece poti avea surprize neplacute.

Vezi si:  Case modulare pareri: ce avantaje ofera aceste locuinte? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Stabileste din timp ce fel de chiriasi iti doresti sa ai si construieste anunturile astfel incat sa atragi anumite categorii de oamenii. Nu uita sa pui fiecare anunt in categoria prestabilita. Daca ai un apartament in Herastrau pe care il inchiriezi, atunci categoria potrivita va fi cea cu denumirea apartamente Herastrau.

Astfel ca, poti investi cu incredere intr-o noua proprietate pentru un venit suplimentar, important este sa iti dai seama care sunt cele mai bune oportunitati si sa profiti de ele la momentul potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.