Ce este si care sunt avantajele unei saltele ortopedice

In momentul in care vrei sa iti alegi o saltea pentru a o inlocui pe cea veche, ar trebui sa ai in vedere cateva aspecte pentru ca sanatatea ta sa nu fie pusa in pericol de durerile de spate care pot aparea datorita saltelei. Iar daca salteaua este cumparata pentru o persoana care are probleme de mobilitate, atunci aceasta saltea ar trebui sa fie una de o calitate superiora. Este absolut obligatoriu sa respecti orice recomandare a medicului si sa achizitionezi pentru cel de care ai grija o saltea ortopedica, caci aceasta este realizata in asa mod incat sa fie una dintre cele mai apreciate saltele care au fost realizate vreodata.

O saltea ortopedica este o saltea construita in asa mod incat are ca principal rol oferirea unui suport suplimentar corpului si un confort deosebit pentru cei care au dureri de spate sau alte boli care se manifesta prin durerea sistemului osos. Iar ca recomandarea sa fie si mai concreta, se pot alege saltele ortopedice Saltex 160×200 pentru ca in momentul in care o persoana sta pe o astfel de saltea sa nu simta presiunea saltelei clasice, ci doar faptul ca o astfel de saltea spijina corpul, ajutandu-l sa se simta relaxat.

O astfel de saltea are ca principal avantaj faptul ca sprijina coloana mai bine ca nicio alta saltea. Sprijinirea coloanei se face prin faptul ca o astfel de saltea ia forma corpului in momentul in care te asezi, astfel incat, daca stai pe spate aceasta nu va opune presiune coloanei, ci va lua forma acesteia, spijinind-o. Durerile de spate apar cel mai des atunci cand se doarme cu spatele drept, deoarece salteaua nu ofera lejeritate coloanei prin luarea formei corpului, dar cu  o astfel de saltea, somnul va fi mai lin si corpul va sta in pozitia corecta, cum nu ai mai avut parte niciodata.

In plus, daca doua persoane se pozitioneaza pe o saltea clasica, cea cu greutatea mai mare va lasa salteaua mai mult, astfel, disconfortul pentru a doua persoana este unul foarte mare. Nu si cu o saltea ortopedica realizata dupa cele mai inalte standarde. Un alt avantaj demn de mentionat a unei saltele ortopedice este faptul ca acestea iau forma fiecarui corp, ci nu se lasa mai mult pe partea in care sta persoana cu o greutate mai mare. Astfel ca, in momentul in care stau doua persoane pe o saltea ortopedica ar fi ca si cand ar sta pe doua saltele diferite. In plus, pentru ca ia forma fiecarei persoane care se aseaza in pat, nu vei simti  cand partenerul se va ridica, somnul tau adanc va continua fara nici cel mai mic impediment.

Fiind realizate cu o atentie foarte mare, dupa cele mai inalte standarde, unul dintre cele mai importante avantaje ale unei saltele ortopedice este faptul ca are o durabilitate foarte mare. In mod normal, daca iti vei cumpara o saltea ortopedica, garantia pentru aceasta nu ar trebui sa fie sub 3 ani. Daca are o garantie sub 3 ani, atunci ar trebui sa te indoiesti de calitatea saltelei si sa iti indrepti ochii spre una cu o perioada de garantie mai mare, chiar daca va costa mai mult, in fapt aceasta va avea un pret mai mic, pentru ca o vei schimba dupa mult mai multi ani.

In concluzie, indiferent daca esti o persoana cu probleme la coloana sau vrei doar sa ai un somn lin, apeleaza la o saltea ortopedica. Investitia va merita cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.