Cel mai bun hardware al anului 2019

In fiecare an, hivemind-ul nostru de hardware isi contopeste circuitul pentru a veni cu o lista a componentelor si perifericelor care ne-au ajutat sa atingem maretia jocurilor pentru PC-uri – alegerile noastre pentru echipamentul care a iesit in evidenta fata de toate celelalte lansate in ultimul an.

Multe piese hardware s-au regasit pe cele mai bune liste de-a lungul ultimului an, asa ca nu a fost usor sa restrangem categoria la o componenta. Dar am luat in calcul specificatiile, pretul, confortul, fiabilitatea, calitatea – totul despre o componenta individuala care l-ar ajuta sa castige un premiu.

Acesta este cel mai bun hardware din 2019.
Cel mai bun GPU: AMD RX 5700 XT
AMD a facut valuri mari fiind prima companie care a lansat un GPU de 7 nm anul trecut. Radeon RX 5700 XT nu a fost din punct de vedere tehnic primul 7 nm, dar in mod obisnuit se potriveste sau depaseste performantele Radeon VII anterior, la un pret mult mai mic si cu doua treimi de putere. Arhitectura Navi a AMD este noua si interesanta, in special pentru persoanele satule sa vada Nvidia dominand piata placilor grafice. Acesta pune AMD din nou in inima competitiei GPU.

Nvidia a avut mai multe actualizari GPU, care au fost, de asemenea, interesante, inclusiv mai multe piese din seria GTX 16 si carduri RTX Super, dar niciuna dintre cele noi forjate. Toate sunt construite pe aceeasi arhitectura Turing care a fost lansata in 2018, doar cu configuratii diferite. Acest lucru face dificil sa gasesti o anumita placa Nvidia care iese in evidenta de multime – in prezent exista 12 modele diferite de carduri grafice Nvidia care folosesc arhitectura Turing, dintre care opt lansate anul acesta.

Radeon RX 5700 XT de la AMD este pur si simplu cel mai interesant lucru care se va intampla pentru GPU-uri in 2019. Este, de asemenea, primul card de consum PCIe Gen4. Ii lipseste suportul pentru urmarirea razei, dar inca trebuie sa vedem un joc care trebuie jucat cu efecte de urmarire a razei pentru a fi placut. AMD ar trebui sa aiba, in 2020, GPU-uri de urmarire a radiatiilor, construite pe baza fundatiei Navi. Nu intamplator, anul viitor va fi probabil anul in care se urmareste cu adevarat declansarea de raze in jocuri. – Jarred Walton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.