Pasi pentru a gasi cele mai bune promotii laptop

eleva cu laptopMai este foarte putin timp pana la sarbatorile de iarna. Craciunul si Anul Nou sunt momente deosebite, pe care le petrecem in fiecare an alaturi de cei dragi noua – de asemenea, sunt momente in care ne odihnim, ne relaxam si ne bucuram de lucrurile bune pe care le-a adus anul ce tocmai se incheie. Cum putem insa sa imbinam cele doua aspecte, enuntate mai sus, decat prin intermediul tehnologiei? Simplificandu-ne si eficientizandu-ne munca vom reusi sa  avem mai mult timp liber alaturi de familie sau prieteni. In egala masura, vom putea tine legatura mai usor cu persoanele importante din viata noastra, dar care sunt la distanta. Internetul este canalul de comunicare care faciliteaza aceste conversatii, pe orice nivel – scris, verbal, vizual si audio.  Daca e vorba de zona IT, atunci cand ne gandim la modalitatile cele mai bune de a profita de atuurile oferite de internet cei mai multi dintre noi ne indreptam catre laptopuri. Aceasta vor fi si subiectul acestui material, insa nu dintr-un punct de vedere tehnic, ci unul mult mai practic pentru aceasta perioada a anului – vom incerca astfel sa raspundem la intrebarea cum gasim cele mai bune promotii laptop.

Dincolo de o simpla cautare in google si gasirea celui mai mic pret posibil, se ascund o multime de alte informatii si criterii.  La fel cum numeroase magazine online folosesc anumite criterii de filtrare si sortare a produselor de acest tip, la fel si magazinele clasice plaseaza aceste laptopuri pe raft, dupa anumite reguli. Pentru ca nu totul trebuie sa se reduca la buget (desi acesta e un punct  de la care pornim, foarte adesea) trebuie sa ne obisnuim sa tinem cont si de la alte puncte, precum:

– notorietatea sau experienta magazinului prin care cautam (daca e dealer sau partener autorizat al unor marci are desigur un mare plus)

– varietatea marcilor si modelelor

– prezenta ultimelor tehnologii

– review-uri sau comentarii pozitive (in cea mai mare masura); atat pe site cat si pe alte forumuri, pe grupuri de retele sociale, etc.

Mergand mai departe, putem sa analizam si sa comparam exact seriile de laptop la promotii. Aici trebuie sa ne fixam niste limite inferioare, de care nu trebuie sa trecem – sa nu uitam ca un astfel de laptop va fi folosit ani de-a randul (mai mult decat doi, cat acopera garantia de obicei). Astfel  el va trebui sa asigure nu doar o functionare corespunzatoare, ci si posibilitatea de a face fata noilor sisteme de operare, aplicatiilor, programelor sau jocurilor pentru care il vom pregati in anii ce vin.

Va trebui sa tinem cont de urmatoarele aspecte:

– tipul procesorului, marca si frecventa la care opereaza

– memoria de tip RAM  (capacitate si frecventa)

– tipul unitatii de stocare si marimea sa

– dimensiunea laptopului (data implicit de diagonala display-ului)

– tipul placii video

– sistemul de operare

Fiecare din aceste aspecte are un rol de jucat, ce poate influenta intr-o mare masura pretul si performanta de care ne vom bucura. Alege ca aceste sarbatori sa compari cu mai mare atentie si sa alegi din  gama de promotii laptop a One-IT, specialistul tau in echipamente IT&C, partener  gold Toshiba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.