Ce noutati aduc laptopurile Toshiba in 2013

laptop toshibaPeste 25 de ani de experienta in ceea ce inseamna inovare, cercetare si dezvoltare in domeniul IT nu pot sa treaca neobservati – tehnologia avanseaza de la an la an, de la luna la luna iar inovatiile sunt mereu luate in considerare – ne referim in special la gama de laptopuri de la Toshiba cat si de alti producatori de renume. Fie ca vorbim de presa de specialitate, de publicatiile online, de bloggeri, de magazine, cat si de utilizatorii obisnuiti, de zi de zi, care nu pun pret atat de mult pe cifre, standarde si analize ci au nevoie efectiv de ceva care sa le asigure operarea corecta si eficienta a aplicatiilor software. Descopera aici laptopuri toshiba care sa raspunda nevoilor tale exacte!

Asadar, care sunt aceste ultime inovatii Toshiba si cum ne influenteaza ele in mod direct, cum se reflecta in modul in care folosim calculatorul?

  • Avand sloganul Precizie in fiecare detaliu, in numeroase modele au fost implementate carcasele de tip fagure (de constructie proprie) care asigura o rezistenta sporita, fara a adauga o greutate suplimentara. Observam beneficiile acestui punct in special in gama de ultrabookuri, unde fiecare gram, fiecare mm in plus se resimte.

  • Display-ul este un al punct care a captat mare parte din munca producatorului japonez – imaginile reprezentate acum pe aceste ecrane au de 4 ori mai multi pixeli decat versiunile standard de HD. In mod concret, acest lucru e observat atat la editare foto, video, cat si la urmarirea inregistrarilor, dar si gaming sau navigare pe internet.

  • Sunetul e o caracteristica de care cu siguranta nu ne-am putea lipsi, de aceea boxele integrate, marca Harman Kardon, au o calitate superioara, intr-un design elegant si atractiv.

Bineinteles, in functie de buget, fiecare utilizator poate sa aleaga din clase variate de laptopuri Toshiba:
– pentru utilizare zilnica, obisnuita (emailuri, navigare, internet, muzica, filme, aplicatii office…etc)
– conectivitatea pe primul loc (pentru cei care vor sa pastreze legatura cu persoanele importante)
– muzica si filmele mele (o adevarata placere pentru multi).
– solutii economice (la un pret redus)
– companionul potrivit pentru calatorii (o mobilitate crescuta, o autonomie marita si performante ridicate)
– incredere si siguranta (robuste, fiabile, aceste laptopuri toshiba vin cu o garantie extinsa si suport tehnic rapid).
– amintirile sunt pe primul loc (pentru cei care au nevoie de spatii mari de stocare si de posibilitatea de a impartasi celor din jur, cat de repede)
– vizionare in widescreen (daca imaginile sunt totul pentru tine).

Asadar, la o prima vedere asupra acestor clasificari se poate spune ca toate tipurile de utilizatori au fost luati in calcul. Pentru mai multe detalii cat si pentru consultanta in alegerea unor astfel de laptopuri toshiba, descopera oferta One-IT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.