Utilizarile si pretul unui cablu de date pentru telefon mobil

cablu date telefon mobil - powerconnect.ro
Cabluri de date – telefon mobil

Cautarea accesoriilor pentru device-urile noastre poate sa ne ia foarte des mai mult timp decat am fi crezut – fie ca este vorba de produse pentru tablete pc, laptop, telefon mobil, aparat foto sau camera video. Acestea, cateva dintre cele mai uzuale dispozitive din segmentul IT&C, au un rol aparte in  exercitarea activitatilor noastre de zi cu zi (daca le putem denumi astfel) – astfel, unele sunt folosite pentru comunicare prin reteaua GSM, altele pentru a ramane conectati la internet, altele pentru a lucra, in vreme ce unele sunt folosite doar in contextul timpului liber (concedii, vacante sau weekend-uri petrecute departe de casa).  Vom vorbi astazi despre cateva astfel de accesorii ce se adreseaza in special utilizarii alaturi de telefoane mobile.

Descopera aici oferta de cablu date telefon mobil de la PowerConnect.ro.

Segmentul de cabluri de date, pentru smartphone-uri, este unul aparte. El este foarte adesea intalnit in magazinele de specialitate ca fiind impartit in doua sectiuni distincte – prima partea, cea cu cabluri pentru telefoanele mobile realizate de Apple, iPhone 5 sau seriile anterioare; a doua parte, ce cuprinde in special cablurile cu mufa microUSB, destinate marii majoritati a marcilor ce produc smartphone-uri astazi – Samsung, Motorola, LG, etc. E bine de stiut ca acest tip de conector va castiga tot mai mult teren si in randul incarcatoarelor de priza sau auto – standardele internationale incearca aceasta uniformizare a producatorilor, la nivel global. Din punct de vedere al preturilor, lucrurile din nou sunt impartite destul de clar – ca si in alte contexte, posesorii de iPhone vor trebui sa scoata din buzunar o suma mai mare de bani, decat cei ce folosesc un telefon mobil care opereaza pe sistemul Android sau Windows.  Uneori diferenta este extrem de vizibila, atingand chiar  de trei ori valoarea cablurilor de tip microUSB.

Ca si utilizare insa, rolul acestora este aceleasi (poate sa depinda totusi in functie de caracteristicile sau constructia telefonului): un cablu de date are principala misiune de a transfera datele dintre PC si calculator (si invers); in al doilea rand, un cablu date pentru telefon mobil va reusi si sa incarce respectivul dispozitiv. Desigur, acest proces va fi relativ incet, datorita cantitatii mici de curent electric ce este suportata de cablul USB; in egala masura, poate sa para chiar incomod, datorita faptului ca lungimea cablului de date este mai redusa decat cea a unui incarcator standard de priza si trebuie sa alocam o atentie sporita modului in care tinem si manevram telefonul, pentru a nu-l smuci sau scoate din mufa USB a calculatorului sau laptopului utilizat.

Pentru o gama variata de astfel de cabluri de date, precum si pentru a compara sau achizitiona alte accesorii pentru telefoanele mobile, accesati oferta online  a magazinului Power Connect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.