De ce sa cumperi medicamente si suplimente din farmacii online

Farmaciile sunt unele dintre cele mai raspandite magazine in capitala tarii. In Bucuresti aproape fiecare bloc are propria farmacie. Cu toate acestea, multe dintre aceste farmacii sunt fie slab aprovizionate fie extrem de scumpe. Produsele din import care intra in general in categoria de produse naturiste, medicamente si suplimente, foarte populare pe internet sau in strainatate, lipsesc adesea de pe rafturile farmaciilor.

Pentru persoanele interesate de produse naturale, suplimente si pastile de slabit, cele mai bune surse sunt magazinele si farmaciile online de tipul Prima Drogherie.

De obicei, acest tip de produse se gasesc in urmatoarele surse:

Tarabele si plafarele din piete – aceasta este cea mai periculoasa sursa pentru suplimente naturale si pastile de slabit. De obicei, printre produsele disponibile in aceste locatii se strecoara cu usurinta si produse contrafacute ce pot fi extrem de daunatoare organismului. Se recomanda evitarea cumpararii pastilelor din aceste surse mai putin in cazul in care proprietarul este cunoscut personal sau recomandat de persoane de incredere.

Magazinele naturiste – acestea isi au de obicei sediul in centrele comerciale si sunt o varianta mult mai sigura decat cele din piete datorita faptului ca acestea sunt supuse unor controale regulate, astfel ca se diminueaza mult riscul cumpararii unor produse contrafacute. Pe de alta parte, datorita chiriilor mari platite pe spatiile comerciale din shopping center-uri si mall-uri, pretul produselor este mult mai mare.

Magazine naturiste si farmacii online – mediul online a devenit treptat cea mai rapida sursa pentru produse internationale de toate tipurile. Odata cu dezvoltarea pietei online in Romania si aparitiei magazinelor de specialitate care importa produsele de peste hotare, cei care prefera sa foloseasca internetul nu mai trebuie sa plateasca preturi mari de livrare. Magazinele online de incredere pot fi recunoscute cu usurinta dupa recenziile pe care acestea le genereaza si dupa calitatea serviciului cu clientii.

Vezi si:  Alimentele si medicamentele care nu ar trebui sa fie niciodata consumate impreuna

Avantajele cumpararii de medicamente si suplimente din farmacii online

1. Selectia produselor – in magazinele si farmaciile online se gaseste adesea o gama mult mai vasta de produse, inclusiv produse care nu se gasesc de altfel pe piata din Romania. Pentru cumparatorii care doresc sa gaseasca un produs descoperit citind presa de specialitate internationala, aceasta este cea mai sigura sursa.

2. Pretul produselor – in farmaciile online, pretul este adesea substantial mai mic decat cel din magazinele si farmaciile fizice din criterii diverse ce tin atat de costul de administrare cat si de strategiile de marketing. Modul in care diverse produse sunt promovate online este adesea mult mai convenabil pentru clienti decat in magazinele fizice.

3. Informatia pentru fiecare produs in parte – pentru a alege medicamente si suplimente cu adevarat naturale si sigure, este foarte important sa existe informatie completa pe care cumparatorul sa o poata consulta inainte de a lua o decizie. Uneori farmacistii nu sunt indeajuns de informati sau pur si simplu nu au rabdarea necesara pentru a oferi acelasi volum de informatie ce este in mod obisnuit disponibil pe site-ul unui magazin naturist sau al unei farmacii online. Pe site-urile de incredere, fiecare produs are descrieri complete cu lista de ingrediente, recomandari, efecte secundare daca acestea exista si chiar articole legate de beneficii sau modurile optime de administrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.