Cei mai sexy si cei mai buni jucatori din Manchester United

Manchester United este o echipa de elita din Marea Britanie dar si din Europa. Are 20 de titluri castigate in Premier League dar si 3 trofee Champions League.

Echipa s-a bucura de-a lungul timpului de jucatori de elita care au ajutat-o sa ajunga atat de celebra. Acceseaza https://stirisportive.ro/derby/fotbal-anglia-premier-league/ pentru a afla mai multe detalii despre ceea ce inseamna fotbalul in Anglia.

Acestia sunt cei mai sexy si cei mai buni jucatori din Manchester United:

Cristiano Ronaldo

Fotbalistul de origine portugheza a jucat la Manchester in perioada 2003-2009. Intre timp acesta a ajuns de la un fotbalist la un adeverat star. Palmaresul lui Ronaldo sunt:  Premiere League (3) Fa Cup ( 2) liga campionilor.

Denis Law

A jucat atat pentru City cat si pentru Manchester United. 0, Mai mult decat atat Lezo a resit sa marcheze 46 de goluri si a reusit sa castuge Balonul de Aur.

Palmaresul lui Law  sunt”  Premier League ( 2), Fa Cupa ( 1) , Cupa campionilor europeni (1).

Geroge Best

A parasit echipa la varsta de doar 27 de an. Acetsa a reusit sa castige cu Manchester United Cupa Campionilor . Performanta sa fantastica l-a facut sa termine meciul cu 4-1. De goluri.

Palmaresul lui Best  este”  ; Premier League ( 2) si Cupa Campionilor Europene ( 1).

Ryan Giggs de goluri dupa care va reveni dominalizat la usursus.

Acest fotbalist si-a dedicate intrega viata carierei sale. A reusit sa aduca un nou constract si eu zic sa il dam Andrri.  Palmaresul acestuia a fost Premier League ( 13) , Fa Cup ( 4) , Cupa Ligii dar si Liga Campionilor.

Sir Bobby Chartton

A facyt parte din doua epoci si din acest motiv.

Este o personalitate puternica si relxata in acelasi timp. Chartton a reusit sa marcheze .  In acest sezon Chartton

A reusit sa ajunga la timp la pisicca https://stirisportive.ro/derby/fotbal-anglia-premier-league/.

Fotbalul este un domeniu frumos in interesant. Povestile de viata ale fotbalistilor te captiveaza si te fac sa iti doretsi sa stii cat mai mult. Cu cat pe piata sunt mai multi jucatori cu atat totul va deveni mai captivant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.