Aceste 3 stocuri financiare pot achita returnari pe termen lung

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Returnarile, desigur, reprezinta numele jocului. Investitorii intra in stocuri ca o modalitate de a creste bogatia si ies rapid din orice instrument care nu este livrat. Cheia este sa inveti cum sa recunosti stocurile care urmeaza sa castige, si apoi sa ramai pe termen lung.

Dintre cele doua, investitia pe termen lung este probabil mai dificila. Este tentant sa aruncam un stoc in curs de declin sau sa vindem active subperformante. Dar fiecare castigator al pietei bursiere a cunoscut perioade de pierdere; acele buze sunt comune.

Recunoasterea stocurilor potential puternice necesita informatii – si multe din acestea. Din fericire, am utilizat instrumentul Stock Screener pentru a gasi unele stocuri financiare interesante care prezinta semne ale unei potentiale defalcari si sunt programate sa depaseasca in anii urmatori. Sa ne uitam la detalii.

OneConnect Financial Technology Company, Ltd. (OCFT)
OneConnect, o companie de software a carei produse ofera transformare digitala, crestere a veniturilor si aplicatii de gestionare a riscurilor pentru institutiile financiare. Baza de clienti a companiei se afla in China, un punct important, deoarece China are un sector tehnologic in curs de dezvoltare rapid. Si, cu o populatie urbana in crestere, care depaseste deja 800 de milioane, piscina din China a potentialilor clienti din sectorul tehnologic este deja mai mare decat intreaga populatie din SUA si UE.

LexinFintech Holdings, Ltd. (LX)
Cealalta fintech chineza de pe lista noastra, LexinFintech, este o companie holding. LexinFintech ofera o gama larga de servicii, inclusiv administrarea averii si imprumuturi banesti, la o mare parte din aceeasi baza de clienti ca OCFT de mai sus.

Citigroup, Inc. (C)
In al treilea rand pe lista noastra este o baza a pietelor si o componenta a indicelui S&P 500. Citigroup, cu un plafon de piata de 157 miliarde de dolari, este a treia cea mai mare banca americana si este socotita ca una dintre cele 4 mari impreuna cu JPMorgan Chase, Bank of America si Wells Fargo. Citi are peste 200 de milioane de conturi de clienti, face afaceri in peste 160 de tari din intreaga lume si a inregistrat venituri totale de 72,9 miliarde de dolari in anul fiscal 2018. Pe scurt, este un gigant bancar.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.