SalvezPC va garanteaza drivere actualizate

salvez pc

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Majoritatea stiti si daca nu ati stiut, aflati acum, ca pentru a avea un calculator functional, care sa opereze la capacitate maxima, nu este de ajuns sa fie curatat de praf sau sa fie ferit de socuri. Exista un lucru foarte important de care nu toti tin cont si apoi nu inteleg de ce calculatorul lor merge mai incet sau nu raspunde la comenzi si nu se poate dispune de resursele de care dispune calculatorul. Aceasta inseamna ca ati dat banii degeaba pe o placa video de 1 Gb sau pe o placa de sunet buna, apoi ati achizitionat si bluetooth si wi-fi si multe altele, daca nu le puteti folosi la un nivel macar satisfacator. SalvezPC considera ca aveti solutii pentru ca toate imbunatatirile pe care le-ati facut calculatorului sa aiba sens.

Probabil unii se gandesc ca aceste actualizari sunt numai metode ale producatorilor de drivere de a pacali lumea sa mai cumpere ceva de la ei si ca de fapt nu sunt necesare. Dar va provocam sa va ganditi putin la urmatoarea chestiune. Cand construiti o casuta pentru pasari o faceti din prima cu toate imbunatatirile? Sau prima varianta, desi va dati toata silinta sa o faceti cat mai buna, va fi o varianta mai rudimentara? Apoi veti observa care sunt problemele care apar in folosirea casutei si apoi veti imbunatati casuta.

salvez pc

Asa se intampla si in cazul driverelor. SalvezPC va ajuta sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. Varianta actualizata a driverelor contine bug fixuri. Ce sunt acestea? Sunt problemele care au aparut la versiunea anterioara, care apoi au fost raportate de catre utilizatori. Toate rapoartele privitoare la existenta unor bug-uri sunt verificate, apoi acestea se transmit catre programatori, care solutioneaza problema, astfel oferind clientilor o varianta imbunatatita.

Desi ati putea considera ca puteti face acasa, singuri, actualizarea driverelor, SalvezPC va recomanda sa apelati la un specialist. Acesta va sti care este varianta cea mai potrivita a actualizarilor pentru computerul dvs., va sti ce componente va lipsesc si care sunt in plus si nu va trebuie, expertul va sti site-urile de unde sa descarce ce va lipseste dvs., pentru a evita adresele web care contin virusi, astfel evitan o infestare a calculatorului dvs. De fapt, virusii sunt una dintre cauzele pentru care randamentul calculatorului dvs. scade. De aceea este foarte important sa nu luati si un virus odata cu descarcarea actualizarilor.

Un alt avantaj atunci cand solicitati unui specialist cum este SalvezPC sa se ocupe de calculatorul dvs. este ca aveti siguranta datelor dvs., ca aveti garantie la toate serviciile prestate si ca, daca se descopera ca aveti un virus in calculator, inainte de instalarea actualizarilor, se va face o scanare completa a calculatorului pentru a descoperi toate problemele si a le rezolva. In plus, daca este cazul, se poate face o reinstalare a Windows-ului pentru ca totul sa functioneze la capacitate maxima.

Daca va ganditi ca totul va va costa foarte mult, va inselati. Preturile sunt cele mai mici de pe piata, iar in plus, echipele SalvezPC sunt alcatuite din experti, profesionisti cu pregatire profesionala in IT.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.