Despre administrarea costurilor si consumabilele de imprimanta

A controla si a reduce costurile este un factor esential pentru a supravietui in aceasta economie ce se dezvolta continuu; lucrul acesta se aplica si in domeniul printurilor, unde fiecare  lucru trebuie calculat atent.  Procesele de imprimare ce pun cerneala sau toner pe hartie implica deseori costuri imense, constante. Pentru cei care lucreaza frecvent cu aceste operatiuni, consumabilele de imprimanta sunt vazute deseori ca si un cost de a face afaceri si ca un rau necesar, in egala masura. Taxele lunar pot sa fie tot mai mari, in special pentru cei care opereaza cu noile aparaturi digitale, ce necesita un anumit tip de consumabile de imprimanta. Vezi aici o oferta diversificata de astfel de materiale, din aceasta categorie, compatibile sau originale.

Insa nu toate cartusele sau tonerele sunt fabricate si puse pe piata avand acelasi nivel de calitate. Daca ar fi asa, atunci toate preturile acestor produse ar fi identice – lucru care insa, dupa cum bine stim, nu este adevarat. Cerneala din imprimanta poate sa varieze ca si consistenta sau grosime – lucru ce va afecta nu doar modul in care curge din cartus dar si felul in care intra in hartie. Imprimanta pe care o detii poate sa fie programata sa accepte doar un anumit tip de cerneala – iar folosirea unui alt fel de cerneala poate sa cauzeze mai mult rau decat bine. Asadar, nu poti alege intotdeauna cele mai ieftine variante de consumabile de imprimanta – risti sa ai intarzieri foarte mari cu  ducerea la bun sfarsit a unor proiecte, sa ti se blocheze imprimanta sau chiar sa iti pierzi garantia aferenta acestor echipamente de birou.  Insa, nu are nici rost sa folosesti consumabile originale, de prima clasa, pentru printurile ce au o foarte scurta durata de viata si sunt destinate utilizarii interne.

Echilibrul, sugerat de mai multi detinatori de business ce folosesc aceasta aparatura consta in:  utilizarea unor consumabile de imprimanta originale, de ultima generatie, pentru materialele ce trebuie sa reziste cat mai mult timp, a caror aspect sa fie impecabil (rezistente la patarea cu apa). Foarte adesea, textele, imaginile (si deci printurile noastre) sunt cele care pot sa faca diferenta dintre o vanzare reusita sau un esec. Iar pentru printurile ce sunt folosite in interiorul firmei (intre angajati) si nu au nevoie de o calitate ridicata, fiind poate si de mai scurta durata, putem folosi aparatura ce ruleaza pe baza unor consumabile compatibile de imprimanta. Acestea din urma nu vor afecta garantia pe care respectivele produse o au si vor fi mult mai rentabile, pe termen lung.

Pentru un bun punct de plecare, poti consulta aici oferta de consumabile si accesorii imprimanta, la Mival Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.