Cum alegi adidasi pentru alergare

adidasi alergatFie ca esti un atlet si faci parte dintr-un club local de sport, fie esti o persoana ce practica din cand in cand alergarea, stii ca fericirea incepe de jos, de la nivelul picioarelor. Pentru alergatori, gasirea unor adidasi original ca cei de pe Marimi.ro, de calitate, care sa li se potriveasca si sa ii multumeasca intr-o cat mai mare masura poate fi ca si alegerea unei masini sau a unei case; pana la urma, se va petrece destul de mult timp utilizandu-i. Pe langa faptul ca ofera confort, adidasii pot sa asigure un rol foarte important in a alerga corect si a atinge performantele dorite. Cei care au probleme cu picioarele trebuie sa urmeze desigur sfatul medicului si sa actioneze ulterior in consecinta.

Mai apoi, e important ca acest tip de incaltaminte sa se simta ca si parte naturala , functionand ca si o anexa a piciorului. E foarte important deci ca in aceasta alegere sa nu incercam sa facem multitasking – adidasi de tip casual sunt mai rigizi, cei pentru alergat sunt mai flexibili, au suprafete care sa absoara impactul. Daca ai nevoie de adidasi pentru ambele directii, cumpara-ti cate o pereche pentru fiecare. Magazinele au categorii specifice de Running si Casual, ce iti pot simplifica astfel efortul si cautarea. Un alt criteriu important e alegerea unei perechi de adidasi de marimea potrivita.

Nu incerca sa platesti mai putin decat merita o pereche de astfel de adidasi, de calitate. De obicei, marcile Adidas, Puma sau Nike produc modele foarte bune, intr-o gama accesibila de pret. De asemenea, nu intotdeauna o semnatura a unei celebritati poate garanta pentru un plus de confort.

Nu ignora faptul ca la un anumit interval si acestia trebuie inlocuiti. Chiar daca cifrele pot sa varieze, in general, o pereche de adidasi trebuie schimbata undeva la 600 km parcursi, spun specialistii. Atunci cand partea de jos a talpii este prea uzata sau cand adidasii nu mai ofera confortul necesar sau nu mai ofera senzatia sigurantei, e timpul incepi din nou cumparaturile. Dar nu trebuie sa iesi din casa – descopera aici oferta de adidasi pentru baieti ! Poti comanda online, iar ziua urmatoare sa ai pachetul la usa. Investeste in niste adidasi de alergare de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.