Jucator incepator de ping pong? Foloseste paleta potrivita!

Jocul de ping pong este unul dintre cele mai raspandite jocuri la nivel de amatori, iar acest fapt se datoreaza in special salilor de jocuri sportive care se regasesc in mai toate orasele din tara. In aceste sali de jocuri se regasesc atat jucatori incepatori, cat si jucatori cu o experienta vasta, care ar putea face fata la nivelul profesionist fara mari probleme de adaptare.

Putini dintre acei jucatori care abia s-au apucat de tenis de masa stiu ca un rol important in cresterea lor rapida in joc se datoreaza si paletei cu care lovesc mingea. Exista pe piata atat palete pentru jucatori profesionisti, palete care imprima mingii lovite o viteza mare si un efect putenic, in schimb, exista si palete de ping pong create special pentru acele persoane incepatoare in tainele acestui joc extrem de spectaculos.

Daca iti doresti sa devii un jucator profesionist de inalta calitate, trebuie sa iti alegi pentru inceput o paleta ping pong care sa te avantajeze. Pentru inceput este folositoare o paleta care nu imprima mingii un efect puternic si nici o viteza foarte mare, deoarece adversarul iti va intoarce in acelasi mod serviciul si atunci vei pierde din start. Ai nevoie de o paleta conceputa pentru incepatori in tainele acestui joc, iar una dintre acestea este paleta tenis de masa 729 Green Dragon. Este o paleta realizata in intregime de catre compania producatoare, desi pe piata se regasesc in special palete din doua parti, urmand apoi a monta piesele cumparatorul. Aceasta paleta completa 729 Green Dragon este alegerea ideala pentru jucatorii amatori si incepatori, deoarece este realizata in asa fel incat sa existe un echilibru cert intre modul in care se controleaza paleta, viteza pe care o imprima aceasta mingii, cat si modalitatea de a imprima un efect obiectului de joc. Acest echilibru intre cele 3 aspecte importante intr-un joc de tenis de masa se traduce prin faptul ca jucatorul incepator va folosi un stil de joc all round, ceea ce inseamna ca va alterna loviturile ofensive cu loviturile defensive, ceea ce si este recomandat pentru un incepator. Prin aceasta alternanta jucatorul va sti cum sa loveasca mingea atunci cand doreste sa fie un pic mai agresiv, dar si atunci cand trebuie sa bata in retrage.

Paleta 729 Green Dragon imprima mingii o viteza putin peste medie si un spin mare, astfel incat sa te obisnuiesti din start cu faptul ca ping pongul este un joc alert chiar si pentru persoanele incepatoare. Este imposibil sa joci lent mai mult de cateva antrenamente, iar achizitionarea unei palete lente nu este recomandata.

Datorita acestui tip special de joc, all round, jucatorul incepator va intelege mult mai usor ce stil de joc ce i se potriveste, stilul ofensiv sau cel defensiv, astfel incat, in momentul in care decide ca poate trece la pasul urmator, si la o paleta cu caracterisitici tehnice de joc crescute sa stie pe ce se bazeaza, pe o paleta construita special pentru stilul de joc ofensiv sau pe o paleta de tenis de masa pentru un stil de joc defensiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.