Cele mai asteptate seriale ale anului 2018

Anul 2018 revine in forta cu reintoarcerea unor seriale precum Atlanta, Homeland, dar si Silicon Valley. Oricum, este un an foarte promitator.

Pentru fanii geek- Silicon Valley, sezonul 5. Chiar daca simpaticul Elrich Bachman nu isi va mai face aparitia in noul sezon, seria geek de la HBO va continua cu siguranta sa ne amuze, explorand epicentrul mondial al tehnologiei. Serialul are un casting genial iar duou-ul formidabil facut de agsantul Martin Starr si de arogantul Kumail Nanjiani te va face cu siguranta sa vrei sa devii si tu programator.

Pentru fanii lui Stephen King- Castle Rock, o noutate. Un serial enigmatic creat de J. J. Abrams, Castle Rock se inspira din opera lui Stephen King. Si nu dintr-un roman in special, ci din intreaga sa opera.

Pentru rapperi debutant- Atlanta, sezonul 2. In primul sezon al acestui show creat de catre Donald Glover, il regaseam pe personajul Earn Marks, un tocilar loser si pe verisorul sau dealer de droguri, care incercau sa intre in lumea hip hop-ului din Atlanta. Dar care nu aveau aceleasi conceptii cu privire la succes. In anul 2018 vei descoperi aceleasi dialoguri haioase si vei invata mai multe despre viata rapperilor.

Pentru fanii lui Idris Elba- Luther, sezonul 5. Un inspector cu metode foarte controversate, John Luther revine pentru patru episoade difuzate la inceput de an in mantaua detectivului londonian. Cei care s-au lasat sedusi de carisma actorului abia asteapta cu siguranta.

Pentru americani- Homeland, sezonul 7. Mandy Patkin si Elizabeth Marvel vor face parte din acest al saptelea sezon care va avea drept decor statul Virginia. Se pare ca serialul se apropie de final, incet dar sigur.

Vezi si:  Traditii de Revelion in Romania

Daca vrei sa ai cosmaruri- 3%, sezonul 2. Intr-un viitor de cosmar si o Brazilie divizata in 2, tinerii care traiesc in mizerie se infrunta in probe fizice si psiholoigce. Scopul lor este sa ajunga pe insula unde traiesc cei bogati- 3%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.