Tichete cadou pentru angajati – o multumire pentru companie

tichete cadouCompaniile care au inteles deja cat este de important ca angajatii sa fie multumiti de ceea ce li se ofera, de conditiile de munca, de colectiv si nu in ultimul rand de prime, bonusuri sau cadouri, se folosesc cu incredere de serviciile oferite de Cheque Dejeuner.

Pe langa tichetele de masa ce pot fi folosite pentru achizitionarea produselor alimentare sau pentru pranzul de zi cu zi ce poate fi servit la numeroase restaurante colaboratoare din tara, Cheque Dejeuner ofera companiilor posibilitatea de a oferi angajatilor si tichete de vacanta, tichete de cresa, tichete sociale sau tichete cadou. Si daca tot e luna cadourilor, companiile au oportunitatea de a-si multumi angajatii pentru munca depunsa in decursul unui an intreg de munca, prin prime, bonusuri ori tichete cadou. Click aici pentru mai multe detalii despre tichetele cadou oferite de Cheque Dejeuner.

Aceste tichete cadou sunt folosite, de regula, pentru a rasplati angajatii, insa pot fi oferite chiar si partenerilor de afaceri sau colaboratorilor.

Tichetele cadou, denumite de Cheque Dejeuner Cadhoc, reprezinta un cadou modern ce raspunde nevoii unor societati de a simplifica gestiunea si, nu in ultimul rand, de a face economii.

Tichetele Cadou sunt de 3 tipuri:

social – tichetele cadou pentru salariati pot fi oferite din bugetul cheltuielilor sociale, angajatorul fiind scutit de contributiile patronale aferente, fara a i se retine asigurarile sociale, de sanatate si somaj.

protocol – tichetele cadou pentru partenerii de afaceri sunt deductibile in limita a 2% din profit

marketing si publicitate – sumele oferite in tichete cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit indiferent de perioada anului si de valoare.

Companiile care inca nu au testat sistemul tichetelor Cheque Dejeuner, fie ca vorbim de tichetele de masa, de vacanta, de cresa, sociale sau tichete cadou, au posibilitatea sa incerce, avand numeroase avantaje. Comanda tichetelor si livrarea acestora se face foarte usor si in scurt timp, iar controlul bugetelor pentru cadouri este sigur.

Cei care au inteles deja cat este de important sa iti motivezi angajatii, au apelat la serviciile oferite de Cheque Dejeuner, care, de la an la an, ofera tot mai multe beneficii atat pentru angajator, cat si pentru angajati si se arata extrem de multumiti, iar pe aceasta cale, Cheque Dejeuner le multumeste inca o data tuturor celor care au optat pentru serviciile lor.

Incepand cu 2014, Tichetele Cadhoc vor avea un nou design, iar suportul folosit are cel mai ridicat nivel de siguranta, folosind cele mai noi si mai securizate tehnologii din domeniu.

Cheque Dejeuner

Adresa: RAMS CENTER Sos. Dudesti – Pantelimon nr. 42, sector 3, cod postal 0033094, Bucuresti

Phone: 0214 028 223, 0374 103 700

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.