Experimentati beneficiile unui pat pentru masaj profesional

Utilizarea unui pat pentru masaj profesional este esentiala pentru a pozitiona clientul in pozitia corecta astfel incat beneficiile masajului, indiferent de tipul acestuia, sa fie resimtite pe deplin.

Bineinteles ca masa pentru masaj aleasa poate fi un model potrivit unei anumite tehnici de masaj. De exemplu, mesele stationare sunt recomandate masajelor si tratamentelor cu intensitate mai mare si cazurilor in care va desfasurati activitatea de fiecare data in cadrul unui salon sau cabinet. Trasand o paralela, mesele pentru masaj pliabile sunt create special pentru a fi transportate si a oferi un plus de mobilitate afacerii, iar in ambele cazuri paturile au de la doua pana la patru sectiuni astfel incat sa se adapteze fiecarei constitutii corporale si sa se metamorfozeze in suportul perfect pentru diferite tratamente si tipuri de masaj.

Astfel puteti alege un pat pentru masaj cu doar  doua sectiuni, daca acesta este suficient pentru tipul de practica desfasurata. Recomandarea noastra este sa investiti intr-un pat pentru masaj cu cat mai multe accesorii si optiuni de utlizare intrucat acesta va permite sa va dezvoltati afacerea in timp. Un pat pentru masaj portabil, cu 4 sectiuni amovibile, de exemplu, va ajuta sa va adaptati mai bine oricaror cerinte din partea clientilor si contribuie la prosperitatea afacerii pe care o desfasurati in tehnica masajului. Datorita calitatii sale deosebite, acest pat pentru masaj este o investitie pe termen lung, de aceea este indicat sa aveti in vedere si posibilitatile viitoare de utilizare.

Pentru a spori si mai mult valorea patului pentru masaj ales, puteti adauga diverse accesorii. Din categoria celor care maresc confortul clientilor si eficacitatea masajului, puteti alege huse din bumbac si role genunchi. Un set de huse va usureaza pregatirile dintre programari si protejeaza suprafata de lucru. Rolele pentru genunchi sunt utilizate ca suport ce ofera o pozitie mai naturala corpului clientilor si sunt recomandate mai ales pentru persoanele care au probleme articulare. Ele ajuta la relaxarea coloanei vertebrale si a muschilor spatelui astfel incat masajul sa aiba efectul dorit.

Vezi si:  Cainii seniori si alimentatia

O alta categorie de accesorii se adreseaza terapeutilor si maseurilor si includ elemente menite sa sporeasca gradul de confort in timpul lucrului sau intre programari. Este vorba despre scaunele cu inaltime reglabila, deplasabile pe rotile, perfecte daca petreceti mai multe ore pe zi oferind masaje.

Accesoriile pentru transport sunt create special pentru cazul in care alegeti o masa de masaj portabila ce poate fi transportata fie cu o husa transport cu bretea, fie cu un carucior special creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.