Masa masaj – Cum se monteaza si utilizeaza eficient

La orice tip de masa masaj montajul si modul de utilizare ulterior sunt esentiale. Acesta poate suna ca o informatie de care toata lumea este constienta, dar ganditi-va ca daca masa de masaj nu lucreaza pentru dumneavoastra si confortul clientului, va lucra impotriva acestor aspecte, iar clientilor nu le vor fi satisfacute asteptarile in materie de relaxare.

De aceea este important mai ales pentru ca un client fericit va face recomandari prietenilor si colegilor de serviciu, deci o masa masaj de calitate, montata si utilizata corect nu numai ca va contribui la prosperitatea afacerii dumneavoastra, dar va ajuta sa aveti o performanta mai buna atunci cand aplicati un masaj.

Primul pas este sa ajustati inaltimea mesei pentru masaj. Determinarea inaltimii perfecte va elimina aplecatul si intinderile excesive, iar astfel spatele dumneavoastra nu va fi suprasolicitat. Stand drept cu bratele intinse si palmele paralele cu podeaua, ridicati nivelul mesei pana atinge palmele, apoi blocati picioarele pentru a mentine masa rigida si sigura.

Miscarile si sunetele produse de o masa care nu este suficient de stabila sunt lucruri care ii determina pe clienti sa fuga de serviciile dumneavoastra, asa ca trebuie mereu sa va asigurati ca masa masaj este perfect echilibrata, iar cu o masa moderna, de calitate, acest lucru se face in cel mai scurt timp.

Cand aveti clienti mai robusti, coborati nivelul mesei pentru a compensa diferenta de nivel. Avand grija sa tineti mereu masa la o inaltime confortabila veti putea primi mai multi clienti in fiecare zi, fara a va simti obositi. Cand maseurul nu se simte confortabil, clientul simte acest lucru in calitatea masajului, deci o masa pentru masaj de calitate ofera confort in doua sensuri diferite.

Un alt aspect important si de multe ori neglijat este ajustarea tetierei sau suportului pentru cap. Cand este pozitionata corect, tetiera elimina presiunea de pe ceafa si fata, in functie de felul in care clientul sta pe masa. Cel mai bun mod pentru a determina pozitia perfecta este sa stati chiar dumneavoastra intins pe masa masaj si sa verificati alternativ pozitiile pana o gasiti pe cea perfecta.

Dificultatea, dar si cel mai mare avantaj al masajului este ca singurele instrumente cu care lucrati sunt chiar aceste mese masaj portabile sau fixe, dupa necesitati si mainile dumneavostra. Daca alocati timp pentru a ii ajuta pe clienti sa se simta cat mai confortabil cu putinta, veti avea o munca mai usoara, mai placuta si veti primi mult mai multe rezervari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.