Cele mai cautate sisteme de expunere in 2020

Indiferent ca esti o companie mica sau mare, promovarea este cheia succesului afacerii tale. Si in 2020 sistemele de expunere raman modalitatea cea mai eficienta si practica de prezentare a afacerii tale, intrucat impactul vizual are cel mai puternic efect asupra potentialilor clienti.

Gama de sisteme de expunere este atat de variata incat spatiul sau locatia in care va fi amplasat produsul publicitar nu va fi o problema. Indoor sau outdoor, in spatii restranse sau mari, produsele publicitare sunt concepute astfel incat sa intruneasca cerintele unei prezentari de succes.

Compania eXpoPrint Media, liderul pe piata din Romania in domeniul sistemelor de expunere prezinta cele mai inovative si eficiente produse publicitare pentru anul 2020.

1. Pop Up Spider

Pop Up Spider este un sistem de expunere al carui rol este de a imbunatati aspectul unui stand expozitional si este utilizat cu succes pentru promovarea produselor sau serviciilor companiei tale. Acest articol publicitar poate fi utilizat in cadrul oricarui tip de eveniment, indiferent ca este vorba de expozitii, targuri, cabine de spectacole, concerte, conferinte de presa, mari deschideri de magazine, nunti, botezuri, evenimente corporate, etc.

Un mare avantaj al sistemului de expunere pop up spider il reprezinta varietatea mare de modele si dimensiune disponibile, care pot fi personalizate in functie de necesitatile tale si in functie de evenimentul la care participi. Pentru print se folosesc cerneluri pe baza de apa, ecologice, iar pentru grafica se folosesc cele mai inalte tehnologii de pe piata.

Acest sistem de expunere este foarte usor de montat. Structura sistemului se ridica usor si este sustinut de bare cu scopul de a oferi rezistenta si stabilitate. Pe structura se monteaza panourile grafice pe banda magnetica, cu spatele de cadrul sistemului de expunere. Pentru a facilita transportul, la achizitia unui articol publicitar de tip pop up spider, acesta vine insotit de o geanta troler, care incape in orice tip de masina.

Pop up spider vine insotit si de lampi LED si alte accesorii, pentru a asigura iluminarea sistemului pe timp de noapte si pentru a scoate in evidenta sistemul de expunere.

2. Roll-up banner

Roll up banner este articol publicitar compact, utilizat frecvent la nivel national si international, datorita impactului puternic pe care il are asupra publicului.

Un roll up poate fi folosit in cadrul oricarui tip de eveniment: mall-uri, magazine, showroom-uri, expozitii, receptii si hoteluri, pasaje de trecere, unitati de invatamant, cinematografe, pub-uri, s.a.m.d.

Roll up-urile comercializate de compania eXpoPrint Media sunt de calitate inalta, rezistente in timp, avand componente metalice din aluminiu, iar panourile de expunere din polipropilena pentru a garanta o afisare impecabila, fara indoituri si fara a permite reflexia luminii pe panou. Imaginile grafice sunt de claritate impecabila, cu print full color pentru care se folosesc cerneluri ecologice pe baza de apa.

3. Totem textil personalizat

Totemul textil este un sistem expozitional ce atrage atentia trecaotrilor si creaaza un impact vizual puternic. Este asemanator ca si utilizare cu sistemele de expunere de tip roll up, diferenta fata de acestea este ca print-ul se efectueaza pe un material textil flexibil, tensionat pe un cadru din aluminiu.

Acest sistem de expunere este ideal pentru publicitate indoor, cu un print de calitate superioara pentru o transmitere clara si placuta a mesajului companiei tale. Poti folosi un totem textil la aproape orice tip de eveniment, indiferent ca este vorba despre targuri, expozitii, magazine, showroom-uri, in domeniul comertului cu amanuntul, spatii comerciale, industrie farmaceutica, clinici medicale, institutii publice etc.

Avantajele pe care ti le ofera un totem textil personalizat:

  • design unic, care atrage atentia potentialilor clienti;

  • poate fi imprimat fata-verso sau cu potrivire grafica din spate;

  • poate fi personalizat in functie de necesitatile companiei;

  • estet un sistem de expunere portabil, usor de folosit, transportat, asamblat si demontat

  • grafica folosita pentru print foloseste cele mai noi tehnologii existente pe piata, fara urme de imbinari, cusaturi, indoituri etc.

  • sistemul poate fi refolosit si in cadrul altor evenimente prin pastrarea structurii si achizitionarea unui alt print textil.

4. Standuri textile

Standurile textile sunt articole publicitare special concepute pentru a oferi un plus de imagine companiei tale. Design-ul si conceputul de promovare a produselor sau serviciilor oferite de compania ta trebuie sa aiba in vedere impactul vizual al produselor publicitare folosite asupra potentialilor clienti, intr-un mod cat mai atractiv si profesional.

Exista numeroase modele de standuri textile pentru ati permite sa alegi produsul care se incadreaza perfect conceptului tau de prezentare, dar si spatiului pe care il ai la dispozitie.

Montajul se realizeaza in doar cateva minute, fara sa fie nevoie de unelte speciale sau o echipa de montaj, iar transportul este facilitat de geanta speciala de transport care incape in orice tip de masina.

Calitatea standului textil este garantata de structura de aluminiu folosita si print-ul de calitate fotografica care va tensiona perfect pe structura, fara sa permita formarea de cute sau indoituri.

Compania eXpoPrint Media este recunoscuta pentru produsele de calitate inalta pe care le comercializeaza, daca doresti si tu sa beneficiezi de profesionalismul acestora viziteaza site-ul expoprint.ro si afla mai multe detalii despre sistemele de expunere si afisare, care te pot avantaja in campania ta de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.