Asii din maneca – consumabilele de imprimanta originale

imprimantaAstazi, o incredibila lupta se duce pe piata consumabilelor de imprimanta – atat intre brandurile producatoare, alti producatori de materiale compatibile, cei care asigura servicii de refill pe de alta parte. Care sunt lucrurile pe care le scot in evidenta marile branduri producatoare de imprimante, in incercarea de a-si promova consumabilele – fie ca e vorba de tonere, cartuse, cerneala etc. ? Vom incerca sa vedem in acest articol care sunt asii pe care ii tin ascunsi sub maneca marii producatori de imprimante, ce detin o mare cota din piata, chiar daca au preturi destul de ridicate pentru tara noastra. La sfarsit, veti putea alege si compara, intr-un mod lejer, analizand oferta online de cartuse si consumabile imprimanta de la Mival.

Le vom prezenta pe rand, parafrazandu-le, in urmatoarele randuri ale acestui material:

– Alegand produse originale, in gama de consumabile de imprimanta, poti face ca fiecare material tiparit sa conteze cu adevarat. Altfel spus, achizitionarea acestor produse poate fi pusa in comparatie cu cele ce nu prezinta garantie; vei evita in acest mod pierderile cauzate de tipariturile patate, sterse, rebuturi. Marii producatori se lauda ca pot oferi 100% materiale de calitate, fie prin cerneala furnizata, fie prin cartusele potrivite.

– Gama de consumabile de imprimanta, originala, e usor de gasit! Printr-o simpla cautare in google, vei reusi sa ajungi chiar pe site-ul producatorului. De aici vei fi redirectionat catre dealerii autorizati din tara sau vei putea comanda chiar de pe site produsele de care ai nevoie. Poti folosi fie cautarea dupa numarul sau tipul cartusului, fie dupa modelul imprimantei.

– Alte trei trasaturi forte, ce vin foarte adesea impreuna sunt cele ce se refera la: fiabilitate, performanta eficienta  si calitate. Spus in alte cuvinte, acest lucru arata cum majoritatea cartuselor reumplute cedeaza sau nu rezista unei utilizari obisnuite. In schimb cele originale printeaza fara probleme, de la momentul in care le scoti din cutie pana sunt goale. In al doilea rand, folosind consumabile de imprimanta direct de la producatori, te asiguri ca reduci numarul reprinturilor – asadar economisesti atat hartie (care nu e atat de ieftina pe cat am crede), cat si toner, energie (nu doar electrica). Nu in ultimul rand, calitatea nu e garantata doar de utilizarea unor materiale prime superioare ci si de anii investiti in cercetare, dezvoltare si productie (din partea acestor mari branduri).  Echipele din spatele acestor branduri continua  sa imbunatateasca aspectele ce vor influenta in mod considerabil functionarea si eficienta acestor consumabile.

– Trecand la grija postvanzare, nu putem sa nu observam investitiile ce se fac pentru a-i ajuta pe clienti: exista servicii de monitorizare online a cantitatii de cerneala din imprimanta; sugestii ce se fac tot prin intermediul internetului. Un accent aparte se pune si pentru imprimarea de pe dispozitivele mobile, comandarea automata de cartuse. Fiecare mare producator vine cu solutii personalizate pentru clientii sai; tine cont in aceste lucruri atat de studii, sondaje, fiind dedicati ridicarii stachetei in mod constant, indiferent de zona in care actioneaza predominant (imprimante laser, inkjet, plottere, multifunctionale, etc).

Pentru a gasi chiar acum solutiile originale si a fi sigur ca investesti corect in echipamentul tau de birou, descopera oferta de consumabile imprimanta la Mival Group.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.