Concert Depeche Mode la Bucuresti

Pe Arena Nationala, in data de 15 mai, va avea loc anul acesta unul dintre cele mai importante si asteptate concerte rock din Bucuresi de anul acesta: concertul formatiei englezesti Depeche Mode. Se pare ca acest concert pregateste cateva reprezentatii impresionante si ca va reusi sa fie poate cel mai impresionant eveniment muzical din Romania din acest an, desi, tot anul acesta, va avea loc concertul Roger Waters din Bucuresti cu superproductia “The Wall”.
Concertul Depeche Mode din Bucuresti este una dintre locatiile alese de artistii britanici in turneul lor european, in care acestia vor promova noul album al trupei.
Turneul rock a carui gazde vor fi Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher vor avea peste 30 de spectacole in 25 de tari si se preconizeaza ca la aceste concerte vor veni in jur de un milion si jumatate de fani.
Turneul european al trupei se va incheia anul acesta in Belarus, pe 29 iulie, iar primul concert s-a petrecut deja la Tel Aviv.
Depeche Mode este pe piata muzicala de mai bine de 30 de ani; iar in tot acest timp, artistii au vandut peste 100 de milioane de albume in toata lumea. Albumul promovat in turneul european se va numi “Sounds of the Universe” si a fost creat in 2009, bucurandu-se deja de un succes remarcabil in multe tari ale lumii.
Biletele pentru concertul rock din Bucuresti sunt puse in vanzare pe internet, in retele precum MyTicket sau Diverta, iar biletele de la Gazonul A sunt deja vandute. Biletele au un pret cuprins intre 145 lei si 45 lei, iar concertul este organizat de Emagic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.