Cantecele care au marcat anul 2017

Printre numeroasele topuri care se fac la sfarsit de an, este dificil sa treci pe langa unul care contine cantecele care au marcat anul ce tocmai s-a incheiat si care au fost fredonate de toata lumea.

Anul 21017 a fost foarte bogat in cele mai frumoase descoperiri dar si in cele mai frumoase hituri muzicale. Care au fost acestea?

Ed Sheeran- Shape of you. Carismaticul roscat a cucerit inima tuturor femeilor in 2017. Este hitul pop al anului 2017. Si chiar daca alte melodii ale acestuia- “Photograph” sau « Thinking out loud » dateaza inca din 2014, se pare ca « Shape of you » este cel mai mare succes al sau.

Enrique Iglesias- Subeme en la radio. In anul 2017 acest hit lpop latino s-a auzit chiar peste tot. Cu aproximativ 900 de milioane de vizualizari in 10 luni, aceasta melodie nu are nevoie de multe argumente pentru a face parte din topul cantecelor care au marcat anul 2017.

Jax Jones- You don’t know me. Cu al sau “ouh na na ay”, aceasta melodie a facut sa danseze mii si mii de persoane. Si un lucru e sigur- este cel mai bun titlu electro din 2017. Si chiar si varianta de videoclip care are doar o cutie de cereale.

DJ Khaled feat. Rihanna, Bryson Tyler- Wild Thoughts. Nimic nu se pierde, totul se transforma… unul din hiturile verii 2017 este bazat pe cel al lui Carlos Santana din 1999.

Luis Fonsi si Daddy Yankee- Despacito. Doar daca ai trait pe Marte sau intr-o caverna nu cunosti hitul verii 2017. O melodie cu accente de reggaeton si de pop cu un dans si versuri sugestive, cu un clip insorit, care ne duce cu gandul la Macarena sau la Lambada, cu un incredibil succes pe YouTube.

The Chainsmokers&Coldplay- Something just like this. Chiar in spatele melodiilor de genul Despacito sau Shaoe of You, iata a treia melodia cea mai ascultata in anul ce tocmai s-a incheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.