Cu Aurel Tamas la nunta

Aurel Tamas la nunta

Toata lumea isi doreste ca la evenimentul cel mai important din viata lor sa aiba cea mai buna muzica, cei mai buni cantereti si, evident, cea mai buna formatie. De cele mai multe ori, se cauta cantareti cat mai celebri si cat mai buni, care sa se potriveasca zonei folclorice. Aurel Tamas este unul dintre acei cantareti foarte cunoscuti pe care ti-i doresti sa cante la nunta ta.

 

Cu Aurel Tamas la nunta sigur nimeni nu se va plictisi niciodata. Are o reputatie foarte buna, are un simt al umorului apreciat de foarte multa lume, motiv pentru care este moderatorul emisiunii “Minunile lui Tamas” de la LookTV. De aici deducem si ca are experienta in prezentarea evenimentelor, ceea ce il recomanda si ca maestru de ceremonii. Are o carisma si o priza foarte mare la public, ceea ce va prinde bine oricarui eveniment, pentru ca va antrena lumea sa iasa la dans si sa nu se plictiseasca stand pe scaun. Totodata, unele anecdote pot da subiecte de discutie intre comeseni si voie buna.

 

Unde mai punem faptul ca Aurel Tamas este un artist complet, datorita faptului ca poate sa cante atat muzica usoara cat si muzica populara. De fapt, in propriul repertoriu, se regasesc atat piese pe stil popular, cat si piese de muzica usoara, compuse si cantate de el si de formatia cu care colaboreaza. De cand activeaza in acest domeniu a adunat un numar mare de albume, dar intotdeauna a pastrat distinctia intre muzica usoara si cea populara. Pastrator si iubitor al traditiilor fiind, a inregistrat si albume de colinde, cu care a avut mult succes.

 

Iar muzica buna, muzica interpretata bine, de specialisti, este o placere pentru auz, ceea ce inseamna ca nu deranjeaza ci binedispune. Asta doar in cazul celor care nu obisnuiesc sa danseze. Caci pentru ceilalti, o muzica buna ii va scoate mereu la dans, ceea ce inseamna ca se vor simti si mai bine, iar nunta va fi reusita. Pana la urma, oricine isi doreste ca nunta sa fie reusita. Acesta este scopul primordial. Iar fara muzica buna si cantareti talentati, care sa isi faca treaba, nu s-a mai vazut nunta reusita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.