Rihanna se reintoarce dupa mai bine de 6 ani de absenta

Rihanna a dezvaluit recent prima melodie lansata dupa mai bine de sase ani de absenta, Lift Me Up care face parte din soundtrackul filmului Black Panther: Wakanda Forever.

Rihanna se reintoarce dupa mai bine de 6 ani de absenta

Nu credeam ca vom mai scrie vreodata aceste cuvinte insa Rihanna revine in forta cu o melodie noua. Vineri, 28 octombrie, cantareata originara din Barbados a revenit oficial in industria muzicala cu o melodie intitulata Lift Me Up. De mai bine de sase ani, celebra interpreta a melodiei Umbrella nu a mai lansat nicio melodie, de la ulimul album lansat, Anti, in 2016.

Noua melodie este scrisa in colaborare cu Rihanna, Ryan Coogler (realizatorul filmului Black Panther), Ludwig Goransson si Tems, o vedeta R&B din Nigeria. Lift Me Up se vrea a fi un omagiu pentru Chadwick Boseman, actorul care a decedat in 2020 la varsta de 43 de ani. Dulce si melancolica, aceasta melodie se indeparteaza de hiturile cu care cantareata ne-a obisnuit insa cu siguranta va emotiona un numar mare de persoane.

Artista in varsta de 34 de ani a inregistrat o a doua melodie pentru nevoile filmului Black Panther: Wakanda Forever, Born Again. Aceasta din urma va fi lansata in curand. Integralitatea melodiilor de pe coloana sonora a filmului Black Panther a fost dezvaluita pe data de 4 noiembrie. Aceste doua melodii noi cantate de Rihanna marcheaza reintoarcerea in forta a cantaretei in industria muzicala. Pe data de 12 februarie, cantareata va asigura spectacolul in cadrul Super Bowl care urmeaza sa se organizeze la Arizona.

Fanii sai spera inca anuntarea unui album nou, il asteapta cu disperare. Sarcina cantaretei si nasterea copilului au intarziat productia acestui nou album. Se anunta un album autentic, un album amuzant care ii va permite artistei sa evacueze tensiunea acumulata de-a lungul anilor in care a lipsit din industria muzicala.

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/pop-culture/article/rihanna-fait-son-retour-a-la-musique-apres-6-ans-dabsence-et-ce-nest-pas-fini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.