Aurel Tamas – o voce pentru sufletul fiecaruia

Aurel Tamas

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Aurel TamasAurel Tamas si-a castigat admiratia tuturor fanilor din tara si de peste hotare, cu melodii de dragoste, muzica populara, versuri care intra in sufletele oamenilor si colinde pentru sarbatorile de iarna, cu care ii incanta la concertele la care este invitat, la petreceri private, nunti, evenimente importante sau in emisiuni televizate.

Aurel Tamas a reusit de fiecare data sa faca din fiecare spectacol unul de neuitat pentru toti cei care il apreciaza si participa cu drag la evenimentele pe care acesta le desfasoara atat in tara, cat si in strainatate.

Acesta a facut un adevarat spectacol in noapte de Revelion in cadrul emisiunii pe care acesta o modereaza pe Look TV o televiziune cunoscuta din Cluj, aproape de locul in care acesta si-a petrecut copilaria. Printre participantii la acest revelion organizat in cardul emisiunii de Aurel Tamas s-a numarat solista Nico, Gelu Voicu, Ioan Isaiu, Nelu Ploiesteanu, Ionut Fulea, Carmen Radulescu, Virginia Irimus, The Score Band, Alina Pinca, Abram Tibor si Trupa Aia.

Pe langa acest spectacol facut de Revelion de artistul Aurel Tamas, acesta a mai sustinut cateva concerte in tara in perioada sarbatorilor de iarna, cel mai cunoscut si apreciat chiar si de fanii de pe Facebook, fiind concertul din Sighetu Marmatiei, Maramures. Cei care ii apreciaza melodiile s-au adunat si au cantat impreuna cu artistul cele mai cunoscute melodii de dragoste, romante, dar si piese de muzica populara semnate Aurel Tamas.

Inainte de Craciun, Aurel Tamas impreuna cu echipa Look TV au realizat o emisiune exceptionala in casa pe care acesta o detine in localitatea Borsa, judetul Cluj. Acesta a respectat traditiile si a taiat porcul, folosind metode traditionale, fiind ajutat si de cei din familie si cei apropiati. Degustari, cantari si multa voie buna alaturi de oameni de exceptie si un interpret de valoare, au facut din acea zi una cu totul speciala.

Aurel Tamas are extrem de multi oameni care ii apreciaza munca, oameni care iubesc melodiile, le asculta si le fredoneaza, oameni care il respacta si il invita cu drag sa le cante ori de cat ori au ocazia. Mare parte din acesti oameni isi exprima aceste dorinte pe pagina oficiala de Facebook a artistului, unde zilnic sosesc zeci de mesaje de admiratie, de care Aurel Tamas este extrem de mandru.

Pe aceasta cale, Aurel Tamas doreste sa multumeasca tuturor celor care il apreciaza, il respecta, ii asculta melodiile, ii cumpara albumele si biletele la spectacolele din tara si de peste hotare si ii urmaresc cu drag emisiunea pe care acesta o modereaza.

Aurel Tamas – Interpret de muzica populara romaneasca, muzica usoara si romante

Contact: 0723 604 903

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.