Cum descarci gratuit tonuri de apel de sezon

Atunci cand auzi o melodie de sezon care iti ramane in minte stii ca ai gasit tonul de apel perfect. Cele mai multe persoane schimba tonul de apel destul de des, asta pentru ca multi artisti lanseaza melodii specifice de sezon, iar o melodie de vara pe post de rington iarna nu este tocmai potrivita. Obtinerea tonurilor de apel noi pare insa cateodata prea complicata ca sa merite efortul. Situatia se schimba atunci cand stii cum sa faci download gratuit pentru tonuri de apel de sezon.

Tonuri de apel gratuite pentru iphone si android

Procesul care incepe din momentul in care auzi o melodie care iti place pe youtube si se incheie in momentul in care ai reusit sa setezi melodia ca ton de apel este uneori mai complicat decat simti ca merita. Daca ai putea simplifica procesul, fara sa treci prin pasii de download a melodiei de pe youtube, taiat melodia si transferul pe telefon, ai avea toate motivele sa schimbi mai des tonul de apel.

Cum descarci melodii de apel direct de pe youtube

  • 1. Ai nevoie de un program care preia doar muzica in format mp3 de pe video-ul youtube;
  • 2. Dupa ce ai preluat melodia, ai nevoie de un MP3 cutter pentru a taia exact partea de melodie care te intereseaza;
  • 3. Odata ce ai salvat melodia in formatul pe care il doresti pentru iphone sau android, poti conecta telefonul pentru a face transferul.

Per total intregul proces dureaza in jur de 10-15 minute.

Cum faci download gratuit de sonerii de apel in doar 1 minut

Alternativa preferabila la metoda youtube sunt site-urile de specialitate. Ai acces la toate melodiile in voga si poti descarca un ton de apel gratis, cu un simplu click.

Pentru ca poti face download direct de pe telefon asta inseamna ca scapi de toti cei trei pasi de mai sus. Trebuie doar sa alegi melodia pe care o gasesti cu usurinta pentru ca toate tonurile de apel sunt sortate alfabetic, in functie de melodie.

Poti schimba melodia de apel cat de des doresti, in mai putin de un minut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.