ArticolePlatite.ro isi marcheaza lansarea cu un nou serviciu de articole sponsorizate

Lansarea ArticolePlatite.ro vine ca raspuns la nevoile unui mediu online in care serviciile SEO si Copywriting de calitate reprezinta inca un procent mic din totalul de oferte. Serviciul de articole sponsorizate oferit de echipa cu peste 6 ani de experienta in domeniu este raspunsul pe care multi webmasteri il cauta la problema optimizarii pentru Google si alte motoare de cautare.

Articolele sponsorizate, solutia www.ArticolePlatite.ro pentru un profil de link-uri natural si eficient

Un domeniu neexplorat inca indeajuns in Romania, SEO si strategiile de optimizare bazate pe experienta si teste extensive sunt secretul pentru obtinerea unor pozitii de top in motoarele de cautare.

Ofertele de realizare de advertoriale din surse neverificate pot veni adesea cu pericolul obtinerii rapide de link-uri din surse netestate, de calitate slaba care pot atrage penalizari. Echipa Articole Platite se foloseste de experienta vasta in domeniul SEO si Copywriting in Romania pentru a crea campanii de articole platite cu eficienta demonstrata pe termen lung.

Noul serviciu se distinge atat prin tarife competitive cat si prin strategiile solide urmate pentru obtinerea rezultatelor. Articolele sponsorizate publicate de expertii in domeniu apar pe site-uri cu vechime si/sau page ranking mare sunt redactate si optimizate pentru eficienta maxima.

Pentru a garanta un profil de link-uri natural, se urmaresc puncte cheie intr-o strategie white hat SEO:

  • Site-uri si blog-uri gazduite pe servere diferite si clase de IP diferite;
  • Site-uri si bloguri cu autoritate si continut unic;
  • Site-uri si bloguri cu putine link-uri externe;
  • Link-uri dofollow in proportie de 98%;
  • Site-uri si bloguri relevante pentru nisa clientului;
  • Articole sponsorizate redactate corect atat din punct de vedere gramatical, cat si din punct de vedere SEO.

Planuri tarifare flexibile pentru toate categoriile de site-uri

Aceste campanii SEO sunt adesea cheltuieli semnificative pentru bugetul unui site aflat la inceput de drum. Solutia www.ArticolePlatite.ro sunt ofertele personalizate, impartite pe categorii de buget astfel incat chiar si webmasterii aflati la inceput sa poata profita de experienta unei echipe cu adevarat profesioniste.

Grupurile de servicii disponibile se impart in functie de bugetul site-ului:

1. Buget mic – pentru site-urile cu buget restrans se pot publica articole sponsorizate pe site-uri cu preturi pentru articol care pornesc de la 19 ron si ajung pana la 89 ron. Pretul redactarii unui articol pentru aceste site-uri este de 20 lei/500 cuvinte.

2. Buget mediu – pentru site-urile cu buget ceva mai permisiv se pot publica articole pe bloguri si site-uri care practica tarife cuprinse intre 89 ron si 199 ron. Pretul redactarii unui articol pentru astfel de site-uri este de 30 lei/500 cuvinte.

3. Buget mare – pentru site-urile fara limite restrictive de buget, se pot publica articole pe site-uri cu autoritate si trafic mare, la preturi pornind de de la 199 ron +. Pretul redactarii unui articol pentru astfel de site-uri este de 45 lei/500 cuvinte.

Despre Pro Intersoft 2010

Pro Intersoft 2010 este un proiect demarat in urma cu 6 ani si are ca domeniu de activitate prestarea de servicii de SEO, copywriting si activitati conexe ale portalurilor web. De la infiintare si pana in prezent, echipa Pro Intersoft a realizat peste 100 de proiecte, multe dintre acestea colaborari de lunga durata. Experienta permite de experti SEO si copywriteri profesionisti sa aplice strategii testate si perfectionate pentru orice tip de site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.