Pluginuri de optimizare SEO pentru site-ul tau pe Shopify

Shopify este o platforma simpla de folosit si extrem de eficienta pentru a te lansa in e-commerce. Insa, pentru a sfida concurenta si pentru a atrage trafic spre site-ul tau, magazinul tau online trebuie optimizat pentru o referentiere naturala.

Shopify a inteles acest lucru si propune un numar mare de pluginuri SEO care iti vor permite sa iti imbunatatesti considerabil pozitia in SERP.

Plug in SEO

Este unul din cele mai celebre pluginuri SEO de pe Shopify si, pe langa faptul ca este extrem de eficient, este gratuit. Plug in SEO este o aplicatie multilingva, similara cu Yoast pe WordPress. Actualizat in mod regulat, modul este extrem de complet si usor de configurat.

Smart SEO

Smart SEO este un plugin inteligent care te va ajuta sa reduci in mod considerabil timpul petrecut pe site-ul tau web in incercarea de a-l optimiza. Abordabil si usor de folosit, beneficiezi de o perioada de proba de 7 zile, dupa care va trebui sa platesti euro pe luna.

All in One & Auto SEO

All in One & Auto SEO este o unealta care iti va scana site-ul e-commerce si iti va analiza problemele de referentiere. Pluginul ofera o perioada de proba de 7 zile dupa care va trebui sa platesti 8 euro pe luna.

SEO Product Optimizer

Acest plugin va spori vizibilitatea organica a magazinului tau Shopify pe motoarele de cautare, pe media mobile si pe retelele sociale. Este un plugin extrem de complet care iti va permite sa personalizezi linkurile spre retelele sociale (titlu, imagine, descriere).

SEO Content Blocks

Daca intentia ta este aceea de a imbunatati referentierea SEO si sa atragi mai multi clienti spre site-ul tau e-commerce, atunci trebuie sa descarci SEO Contect Blocks. Cu ajutorul acestui plugin vei reusi sa adaugi blocuri de continut suplimentare magazinului Shopify, chiar daca nu detii notiuni de codare.

Sursa: https://www.redacteur.com/blog/plugins-seo-shopify/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.