Cateva sfaturi de care sa tii cont pentru a publica cele mai bune poze de vacanta pe Instagram

Fotografiile de vacanta cele mai marcante sunt cele care captureaza cel mai bine turistii care profita din plin de vacantele lor. imagini care reflecta sufletul unui loc si intensitatea momentului. Cu astfel de clisee, cu siguranta ca vei obtine o avalansa de like-uri, de comentarii si de distribuiri pe Instagram.

Dar cum poti obtine cele mai frumoase poze de vacante pe care sa le publici mai apoi pe Instagram?

Foloseste-te de smartphone. In primul rand, nu ai nevoie de un echipament sofisticat. Camera foto de la telefonul tau smartphone este de ajuns. Dar, ai grija ca acesta sa aiba o husa cat mai rezistenta. Atunci cand faci poze de vacanta, exista riscul de a-l scapa si de a ramane fara el…

Apoi, va trebui sa te familiarizezi cu diferitele functii ale aparatului tau foto. Telefoanele au o multime de functii si de optiuni care te vor ajuta sa obtii cele mai superbe poze de vacanta.

Cele patru criterii ale unei poze perfecte

Un cliseu perfect trebuie sa tina cont de patru criterii: cele mai frumoase culori, o lumina buna, o compozitie armonioasa si capturarea unui moment decisiv. Este insa uneori de ajuns sa ai doar doua din aceste criterii.

De exemplu, un apus de soare cu cele mai frumoase si mai vibrante nuante nu este de ajuns. Va trebui inca un alt element pentru ca acesta sa fie cu adevarat unic: un cadru mai original sau silueta unei pasari care trece in acel moment prin cadru.

Exploateaza lumina. Lumina este extrem de importanta in fotografie. In general, ar trebui sa stai cu spatele la soare sau soarele sa fie langa tine atunci cand faci poze. Cea mai buna lumina naturala este înainte de rasaritul sau apusul soarelui.

Adopta diferite perspective. Poti fotografia subiectul care te intereseaza din diverse unghiuri. Poti incepe sa pozezi din departare si sa te apropii tot mai incet de subiect. La fiecare stadiu, poti sa adopti mai multe puncte de vedere mai joase sau mai inalte.

Ai grija si la fundal. Un fundal dezordonat iti poate distruge poza. Tot ce nu este important pentru poza ar trebui sa fie inlaturat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.