Echipamentul unui fotograf de nunta

Nunta este primul eveniment important din viata de cuplu, reprezentand momentul in care mirii si unesc destinele in mod oficial. Tocmai de aceea ei pun mare pret pe organizarea acestui eveniment, prin alegerea unor furnizori de servicii cat mai de calitate. Unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii este fotograful de nunta. Calitatea muncii prestate de un fotograf de nunta in timpul evenimentului se regaseste in materialul pe care acesta il va livra clientului.

Un factor important ce influenteaza calitatea materialului foto livrat este echipamentul din dotarea fiecarui fotograf de nunta.  Deoarece nunta nu este un eveniment regizat , ci un eveniment plin de surprize in care conditiile de lucru se pot schimba pe parcurs, fotograful trebuie sa dispuna de un echipament care sa faca fata cu usurinta provocarilor ce pot apare pe parcursul evenimentului. Astfel este aproape obligatoriu ca fiecare fotograf de nunta sa utilizeze aparatura profesionala de ultima generatie. Folosirea unui aparat foto si a unor obiective din gama profesionala cu o diafragma cat mai deschisa reprezinta garantia ca, din punct de vedere al echipamentului fotograful de nunta se poate adapta cu succes la majoritatea conditiilor de iluminare.

Inn ceea ce priveste obiectivele , este indicat ca fotograful de nunta sa aiba in dotare atat obiective tele cat si wide.  Obiectivele tele sunt folosite cu precadere la sedinta foto, la fotografierea detaliilor, iar cele wide sunt folosite cu precadere in locatiile inguste.

Biltz-ul reprezinta si el una din componentele ce nu trebuie sa lipseasca din geanta fiecarui fotograf de nunta. Cu ajutorul acestuia fotograful poate realiza fotografii calitative si in cele mai vitrege locatii din punctul de vedere al iluminarii.

In concluzie, o conditie necesara dar nu si suficienta pentru ca un fotograf de nunta sa furnizeze materiale de calitate este ca acesta sa aiba echipament performant in dotare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.