Sesiunea foto de nuntă

Unde realizăm sesiunea foto de nuntă?

Locaţia în care se realizează sesiunea foto de nuntă este foarte importantă pentru “redarea” evenimentului. Fie că sesiunea se realizează în spaţiu închis sau în natură, pe malul mării, într-o barcă, într-o grădină, într-un palat, ea trebuie să redea o parte din caracterul şi preferinţele mirilor, să le reflecte personalitatea. În acest caz ei au aici cuvântul hotărâtor, iar fotograful trebuie să apeleze la experienţa acumulată de-a lungul timpului pentru a pune în valoare mirii, chiar dacă aceştia vor o sesiune foto pe fundul mării.
In orice situatie , fotografiile vor fi ulterior selectate si editate in programe special dedicate postprocesarii foto. Chiar daca se gasesc si online , versiuni de photoshop online un fotograf profesionist nu poate edita decat pe un computer dedicate sip e un soft instalat pe calculator.
Organizarea unei şedinţe foto de interior are dezavantaje, dar şi avantaje: dezavantaje – limitarea în spaţiu, iluminarea, care poate fi deficitară, dar care poate fi compensată cu ajutorul aparaturii corespunzătoare, dar şi limitarea în timp, astfel de locaţii fiind închiriate cu ora. Însă, avantaj: şedinţa foto nu depinde de vremea de afară – poate fi viscol, însă fotografiile vor ieşi aşa cum doresc mirii.
Însă, locaţiile în natură rămân pe primul loc în preferinţele mirilor, fiind condiderate mai romantice şi un cadru mai propice pentru o poveste de iubire. Însă, aici trebuie să ţinem cont de condiţiile meteorologice. Şi în acest caz, propunem două soluţii: organizaţi sesiunea foto şi în interior şi în exterior – albumul dvs. va fi mult mai interesant şi diversificat.
De asemenea, fotograful vă poate ajuta, într-o şedinţă de prewedding în privinţa locaţiilor ideale în care puteţi realiza sesiunea foto de nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.