Mersul trenurilor, aplicatie gratuita despre orarul trenurilor din Romania

Fiind studenti la Politehnica, doi tineri mergeau acasa la sfarsit de saptamana cu trenul. De fiecare data se gaseau in incurcatura de a nu stii la ce ora au tren catre domiciliu, dorind sa verifice de pe mobil, utilizand o aplicatie rapida si facila. Terminand facultatea si lucrand in domeniul IT cei doi au hotarat sa implementeze propria lor aplicatie care sa ofere informatii cu privire la mersul trenurilor.

Impinsi si de faptul ca CFR a oferit gratuitate la calatoriile cu trenul pentru studenti, acestia au inceput dezvoltarea aplicatiei care sa faciliteze accesul la informatie de pe orice dispozitiv. Pe langa faptul ca ofera informatii despre rutele spre casa, aplicatia va ajuta si in planificarea micilor escapade facute pana la mare sau la munte cu trenul.

Acum cand biletele de tren sunt gratuite, studentii pot da o fuga pe malul marii la sfarsit de saptamana, lasand in urma temele si grijile examenelor sau pot afla informatii despre viitoarele evenimente ce se petrec in Romania si la care pot ajunge cel mai usor cu trenul. Mersul-trenurilor.net va ofera informatii despre mersul trenurilor, pretul biletelor de tren, durata calatoriei atat pentru trenurile CFR cat si pentru trenurile particulare (regiotrans, transferoviar, softrans). Fiind proiectata pe o structura si un design simplist si cat mai citet, aceasta poate fi folosita atat de acasa de pe calculator, cat si de pe mobil sau tableta atunci cand sunteti pe drum.

Aplicatia va ofera toate informatiile de care aveti nevoie, totul simplu si rapid. Lansata de mai putin de o luna aplicatia a avut mare succes atat in randul studentilor, cat si al celorlalti, dat fiind faptul ca aplicatia a acumulat aproximativ o mie de like-uri pe retelele de socializare intr-un timp atat de scurt.

Pe paginia de Facebook sunt postate articole cu noile modificari din legislatie cat si alte articole interesante despre circulatia trenurilor in Romania. Cei care au lansat aceasta aplicatie sunt doi tineri cu multa pofta de cunoastere si care incearca in fiecare zi sa imbunatateasca si sa faciliteze accesul la informatie, cat si descopere ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.